Κρουαζιερόπλοιο Carnival Magic: Τσακωμός και ξύλο στο κλαμπ του πλοίου από 40 επιβάτες! (ΒΙΝΤΕΟ)

Η ακτοφυλακή των ΗΠΑ, συνήθως έχει να αντιμετωπίσει ένα ευρύ φάσμα έκτακτων περιστατικών, αλλά η αλήθεια είναι ότι πολύ σπάνια καλείται για έναν καυγά σε κάποιο μπαρ ή κλαμπ ενός κρουαζιεροπλοίου!

Αυτή λοιπόν η σπάνια κλήση ήρθε την Τρίτη από το γιγάντιο κρουαζιερόπλοιο Carnival Magic, το οποίο επέστρεφε στη Νέα Υόρκη, όταν ξέσπασε μεγάλης κλίμακας καυγάς στο νυχτερινό του κλαμπ.

Περίπου στις 05:20 το αστυνομικό τμήμα της Νέας Υορκης έλαβε μια κλήση που ανέφερε έναν καυγά στο Carnival Magic.

Ενώ το πλοίο βρισκόταν εν πλω κοντά στο Verrazzano Narrows, ένα πάρτι που βρισκόταν σε εξέλιξη τις πρωινές ώρες εξελίχθηκε σε έναν τεράστιο καυγά.

Περίπου 40 με 60 επιβάτες-θαμώνες του κλαμπ ενεπλάκησαν σε έναν τσακωμό χωρίς προηγούμενο, ο οποίος και καταγράφηκε σε βίντεο από έναν άλλο επιβάτη που βρισκόταν στο σημείο.

Το βίντεο δείχνει τον έναν μοναδικό φρουρό ασφαλείας, ανήμπορο να αντιδράσει και να χωρίσει τους επιβάτες που τσακώνονταν με μανία.

Η ακτοφυλακή απέστειλε αμέσως ένα σκάφος από το Staten Island για να συνοδεύσει το Carnival Magic πίσω στην προβλήτα, όπου και περίμεναν αστυνομικοί του αστυνομικού τμήματος της Νέας Υόρκης.

«Χθες το βράδυ, ενώ το Carnival Magic επέστρεφε στη Νέα Υόρκη, αρκετοί επιβάτες ενεπλάκησαν σε καβγά σε ένα νυχτερινό κέντρο», ανέφερε η Carnival σε ανακοίνωσή της.

«Ευτυχώς δεν αναφέρθηκαν σοβαροί τραυματισμοί και η ομάδα ασφαλείας μας επενέβη. Το πλοίο έφτασε όπως είχε προγραμματιστεί σήμερα το πρωί και ειδοποιήθηκαν οι αρχές επιβολής του νόμου στην στεριά».

Η έρευνα βρίσκεται σε εξέλιξη και δεν έχουν ανακοινωθεί ακόμη λεπτομέρειες για την υπόθεση.

Το ποιος έχει δικαιοδοσία για επιβολή ποινών θα εξαρτηθεί από τη θέση που βρισκόταν το πλοίο (διεθνή ύδατα, χωρικές ύδατα, ύδατα του Νιου Τζέρσεϋ ή της πολιτείας της Νέας Υόρκης) και αυτό θα είχε αντίκτυπο σε οποιαδήποτε προσπάθεια επιβολής του νόμου.

Διαβάστε ακόμα