Με το «Costa Fascinosa» έκλεισε η σαιζόν στην Κέρκυρα

costa_fascinosa_

Βρές την κρουαζιέρα που σου ταιριάζει

Έκλεισε η τουριστική σεζόν για το λιμάνι της Κέρκυρας με την σημερινή έλευση του κρουαζιερόπλοιου «Costa Fascinosa» της εταιρείας Costa Crociere. Το κρουαζιερόπλοιο «Costa Fascinosa» με μήκος 290μ., ολικής χωρητικότητας 113.000 τόνων, με 3.142 επιβάτες και 990 μέλη πληρώματος προσέγγισε τις 08:30 το πρωί στο λιμάνι της Κέρκυρας με προγραμματισμένη ώρα αναχώρησης τις 14:00.

Ο Οργανισμός Λιμένος λόγω της τελευταίας προσέγγισης κρουαζιερόπλοιου για το έτος 2014 διοργάνωσε υποδοχή κατά τη διάρκεια της οποίας Κερκυραίες με τοπικές ενδυμασίες πρόσφεραν μελομακάρονα και κουραμπιέδες στους επιβάτες ενώ χορωδία λαϊκών τροβαδούρων με ελληνικό και ξένο ρεπερτόριο τους καλωσόριζαν πριν την εξόρμηση τους προς την πόλη της Κέρκυρας.

Τα γραφεία του Οργανισμού επισκέφτηκε ο Captain Pietro Sinisi ύστερα από πρόσκληση που του είχε απευθύνει ο Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος του Ο.Λ.ΚΕ. ΑΕ κ. Σπύρος Ανδριώτης, συνοδεία των τοπικών πρακτόρων κ. Κων/νου & Χαρίλαου Αρώνη, αντάλλασοντας αναμνηστικά δώρα. Στη συζήτηση που ακολουθησε ο καπετάνιος ευχαρίστησε για την θερμή υποδοχή στους επιβάτες του πλοίου και τόνισε την στενή σχέση που έχει δημιουργηθεί τα τελευταία χρόνια με την εταιρεία, τονίζοντας ότι την νέα σαιζόν θα προσεγγίσουν 77 κρουαζιερόπλοια της εταιρείας Costa Crociere την Κέρκυρα.

Διαβάστε ακόμα