Νέα κοινοπραξία της Diana Shipping με τη WSM

diana_wsm_

Η ναυτιλιακή εταιρεία μεταφοράς χύδην ξηρού φορτίου Diana Shipping και η Wilhelmsen Ship Management (WSM) ένωσαν τις δυνάμεις τους σε μια νέα κοινοπραξία 50/50 που ονομάζεται Diana Wilhelmsen Management Limited (DWM).

Η κοινοπραξία θα παρέχει αρχικά υπηρεσίες διαχείρισης σε έναν περιορισμένο αριθμό πλοίων του στόλου της Diana Shipping, όταν η κοινοπραξία θα ξεκινήσει τις εργασίες της αργότερα κατά το δεύτερο τρίμηνο του τρέχοντος έτους και μπορεί στο μέλλον να παρέχει υπηρεσίες διαχείρισης σε διαχειριστές πλοίων τρίτων. Τα γραφεία της DWM θα βρίσκονται στη Λεμεσό της Κύπρου.

“Αυτή η κοινοπραξία θα παράσχει στη Diana Shipping την ακόμα μεγαλύτερη ικανότητα να παρέχει υπηρεσίες διαχείρισης υψηλής ποιότητας σε πλοία του στόλου της, δημιουργώντας παράλληλα μια ευκαιρία να ενισχύσει περαιτέρω τη μετοχική της αξία μέσω της αύξησης των εσόδων από την παροχή υπηρεσιών διαχείρισης σε μη σχετιζόμενους διαχειριστές πλοίων τρίτων”, σημείωσε ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Diana Shipping Συμεών Παληός.

“Η άριστη ποιότητα της WSM και η αποδεδειγμένη εμπειρία της στη διαχείριση πλοίων, σε συνδυασμό με την παγκόσμια επιχειρησιακή πείρα της Diana Shipping, πραγματικά φέρνει στο προσκήνιο μια συναρπαστική νέα φόρμουλα. Στόχος μας είναι να παραδώσουμε ένα καλά διαχειρίσιμο και αποτελεσματικό μοντέλο λειτουργίας για το συνέταιρο μας, τη Diana Shipping”, πρόσθεσε ο Αντιπρόεδρος της WSM στην Ευρώπη και την Αμερική, κ Håkon Lenz.

Διαβάστε ακόμα