ΝΕΛ:Απολογείται για τις ματαιώσεις στα δρομολόγια των πλοίων της

nel_lines_elliniki_aktoploia_

Στις 14 Ιουλίου, η ΝΕΛ έχει κληθεί να απολογηθεί στη Γενική Γραμματεία Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής για τις ματαιώσεις και τις καθυστερήσεις στα δρομολόγια των πλοίων της. Η εταιρεία είχε κληθεί να απολογηθεί προ ημερών, ωστόσο ζήτησε και πήρε αναβολή έως τις 14 του μήνα, καθώς την ίδια ώρα που ήταν προγραμματισμένη η γενική συνέλευση, είχε προσδιοριστεί και η ώρα απολογίας της.

Η κλήση της εταιρείας σε απολογία έγινε από το γενικό γραμματέα Νίκο Ζωίδη, μετά από ερώτηση που κατέθεσε στη Βουλή ο βουλευτής Χίου τής Ν.Δ., Σταμάτης Κάρμαντζης, διαμαρτυρόμενος για τα προβλήματα στις ακτοπλοϊκές συνδέσεις του νησιού.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι η ΝΕΛ θα επικαλεστεί τα οικονομικά της προβλήματα τα οποία έχει προκαλέσει η στάση που τηρεί η Τράπεζα Πειραιώς. Να υπενθυμίσουμε ότι η ΝΕΛ με την Τράπεζα Πειραιώς έχουν δώσει ῥαντεβού» στα δικαστήρια στις 4 Ιουλίου, προκειμένου να συζητηθεί η αίτηση ασφαλιστικών μέτρων που κατέθεσε η πρώτη κατά της τράπεζας.

Σύμφωνα με στελέχη της ΝΕΛ η υπερασπιστική γραμμή της θα στηριχτεί στην προσπάθεια που έχει κάνει μέχρι τώρα να τηρήσει την συμφωνία εξυγίανσης, ενώ η «άτεγκη» στάση των μελών του δ.σ της Πειραιώς προκαλεί μεγάλη ζημιά στον Ομιλο, στους εργαζόμενους, στην ίδια την τράπεζα, στο Ταμείο Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας και ως εκ τούτου Ελληνικό Δημόσιο.

fmvoice.gr

Διαβάστε ακόμα