Νέο κρουαζιερόπλοιο από την Celestyal Cruises

celestyal_cruises_

Μοναδικές προσφορές ξενοδοχείων και ταξιδιών με εξαιρετικές εκπτώσεις!

Η Celestyal Cruises επεκτείνει για ακόμη δύο χρόνια τα προγράμματά της σε προορισμούς στο Αιγαίο και τα παράλια της Τουρκίας. Ένα νέο πλοίο με το όνομα Celestyal Nefeli (πρώην Gemini), θα αντικαταστήσει το Celestyal Odyssey, του οποίου η σύμβαση ναύλωσης θα ολοκληρωθεί τέλος Οκτωβρίου.

Το Celestyal Nefeli θα πραγματοποιεί για τα επόμενα δύο χρόνια τις δημοφιλείς τριήμερες και τετραήμερες κρουαζιέρες της Celestyal Cruises με την ονομασία «Εικονικό Αιγαίο», στοχεύοντας στην αύξηση της ροής επισκεπτών από την Τουρκία προς τα ελληνικά νησιά.

Ο κος Κυριάκος Αναστασιάδης, Διευθύνων Σύμβουλος της Celestyal Cruises, δήλωσε σχετικά: «Καλωσορίζουμε το Celestyal Nefeli στο στόλο της εταιρείας μας. Είμαστε χαρούμενοι που η σκληρή δουλειά των τελευταίων χρόνων έχει θετικό αντίκτυπο και αποτέλεσμα σε όλες τις αγορές που δραστηριοποιούμαστε. Είμαστε σίγουροι ότι και αυτό το πλοίο θα ανταποκριθεί απόλυτα στη φιλοσοφία μας που είναι η έμφαση στην αυθεντική ελληνική φιλοξενία και κουλτούρα, προσωπική, ζεστή εξυπηρέτηση καθώς και επίσκεψη σε ξεχωριστούς προορισμούς».

Το Celestyal Nefeli (πρώην Gemini), με χωρητικότητα 1.074 επιβατών, κατασκευάστηκε το 1992 από την Union Naval de Levante SA στη Βαλένθια, στην Ισπανία. Θα παραδοθεί πλήρως ανακαινισμένο στη Celestyal Cruises το Φεβρουάριο του 2016 πριν από την έναρξη της νέας τουριστικής περιόδου. Από τις 400 καμπίνες του πλοίου (277 εξωτερικές και 123 εσωτερικές), οι 43 είναι σουίτες, οι περισσότερες από τις οποίες έχουν ιδιωτικά μπαλκόνια, ενώ κάποιες διαθέτουν και επιπλέον αποθηκευτικό χώρο.

Διαβάστε ακόμα