Παραιτήθηκε από πρόεδρος της Capital ο Μαρινάκης και επιστρέφει ο Λαζαρίδης

marinakhs

Διάλεξε μέσα από χιλιάδες προϊόντα μόνο με ένα κλικ!

Ο Ευάγγελος Μαρινάκης παραιτήθηκε από πρόεδρος της Capital Product Partners σε μια κίνηση που συνδυάζεται με την επιστροφή του πρώην διευθύνοντα σύμβουλου Ιωάννη Λαζαρίδη στην εταιρεία.

Ο Λαζαρίδης θα λάβει τη θέση του Μαρινάκη στην κορυφή του διοικητικού συμβουλίου της εισηγμένης στο χρηματιστήριο εταιρείας, ενώ ο Έλληνας επιχειρηματίας θα διατηρήσει τον τίτλο του διευθύνοντα συμβούλου και τον τίτλο του προέδρου της μητρικής Capital Maritime & Trading.

Πηγές κοντά στην εταιρεία λένε ότι η αλλαγή του προέδρου ταιριάζει με την επιθυμία του να λειτουργεί με ένα “πλήρως επαγγελματικό συμβούλιο”.

Ο Μαρινάκης δήλωσε ότι το προηγούμενο έργο του Λαζαρίδη ως διευθύνοντα συμβούλου της Capital τον έκανε τον τέλειο υποψήφιο για την προεδρία.

“Ως Διευθύνων Σύμβουλος της μητρικής εταιρείας και κατόχου της πλειοψηφίας των μετοχών, CMTC, παραμένω απολύτως προσηλωμένος στην εταιρεία και ανυπομονώ να συνεχίσω να της παρέχω υποστήριξη στο μέλλον”, πρόσθεσε ο Μαρινάκης.

Ο Λαζαρίδης είχε παραιτηθεί από την Capital Product Partners αυτό το καλοκαίρι και είχε αντικατασταθεί από τον Πέτρο Χριστοδούλου.

Διαβάστε ακόμα