Πλησιάζει η έναρξη της σεζόν κρουαζιέρας για τη Διώρυγα του Παναμά

panama_canai_cruise_ship_

Διάλεξε μέσα από χιλιάδες προϊόντα μόνο με ένα κλικ!

Η σεζόν κρουαζιεράς της Διώρυγας του Παναμά 2015-2016 θα ξεκινήσει επίσημα στις 3 Οκτωβρίου με τη διέλευση του Costa Luminosa σε ένα ταξίδι από την Ιταλία προς όλο τον κόσμο.

Οι εταιρείες Holland America Line, Princess Cruises, Celebrity Cruise Line και η νορβηγική Cruise Line θα προσφέρουν διαδρομές για 10 ή περισσότερες ημέρες, συμπεριλαμβανομένης της Διώρυγας του Παναμά, ως μέρος της εμπειρίας.

Επιπλέον, μικρότερα κρουαζιερόπλοια θα διέλθουν επίσης μέσω του καναλιού, συμπεριλαμβανομένων του National Geographic Sea Lion και του Star Breeze, με μικρότερες διαδρομές επτά και οκτώ ημερών, αντίστοιχα, κατά μήκος της δυτικής ακτής της Κεντρικής Αμερικής.

Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, η Hapag-Lloyd Cruises και η Holland America Line θα έχουν πλοία που θα διέλθουν με νέα δρομολόγια μέσω της Διώρυγας. Το Pearl Mist της Hapag-Lloyd’s θα διέλθει στις 16 Ιανουαρίου 2016 και το Nieuw Amsterdam της Holland America Line στις 14 Απριλίου 2015.

“Περίπου 220 κρουαζιερόπλοια αναμένεται να διέλθουν από τη Διώρυγα του Παναμά κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου που εκτείνεται από τον Οκτώβριος 2015 ως τον Απρίλιο του 2016”, δήλωσε ο Albano G. Aguilar, Αντιπροέδρος Σχεδιασμού και Επιχειρηματικής Ανάπτυξης. “Ο αριθμός των κρουαζιερόπλοιων που διέρχονται μέσω του καναλιού είναι παρόμοιος με προηγούμενες εποχές”.

Σε ξεχωριστή ανακοίνωση, η Αρχή της Διώρυγας του Παναμά (ACP), δήλωσε ότι η προγραμματισμένη προληπτική συντήρηση του υδατοφράγματος θα συνεχιστεί μέχρι τις 30 Σεπτεμβρίου.

Διαβάστε ακόμα