Προσομοιωτής, παρόμοιος με αυτόν της HELMEPA, στο Μουσείο Independence Seaport, στη Φιλαδέλφεια των ΗΠΑ

prosomoiwtis_gefuras_Σημειώσαμε με ενδιαφέρον ότι Προσομοιωτής Γέφυρας, παρόμοιος με αυτόν που το DNV GL ευγενικά δώρισε στη HELMEPA για την ανανεούμενη επιμόρφωση αξιωματικών ΕΝ, θα χρησιμοποιηθεί τώρα για ένα διαφορετικό εκπαιδευτικό σκοπό. Συγκεκριμένα, το Μουσείο Independence Seaport στη Φιλαδέλφεια των ΗΠΑ, προμηθεύτηκε δύο Προσομοιωτές NAUTIS από τη VSTEP, Εταιρικό Μέλος της HELMEPA, ώστε να προσφέρει στους επισκέπτες την ευκαιρία να βιώσουν ιστορικά γεγονότα στον ποταμό Delaware.

«Ένας επαγγελματικός προσομοιωτής γέφυρας είναι ο καλύτερος τρόπος για κάποιον να καταλάβει τι σημαίνει να βρίσκεσαι στο τιμόνι του πλοίου καθώς και τι περιλαμβάνει η διαδικασία της ναυσιπλοΐας», διαβάζουμε στο σχετικό ενδιαφέρον δελτίο τύπου της VSTEP, το οποίο περιέχει επίσης τις ακόλουθες χρήσιμες πληροφορίες για το Μουσείο:

…«Το Ναυτικό Μουσείο Independence Seaport εμβαθύνει την κατανόηση και εμπειρία των υδάτινων δρόμων στην περιοχή της Φιλαδέλφειας μέσα από την ιστορία, την επιστήμη, την τέχνη και την κοινότητα. Διατηρώντας μια από τις μεγαλύτερες ναυτικές εκθέσεις στην Β. Αμερική, συνδυάζει περισσότερα από 25.000 εκθέματα με διαδραστικές εκθέσεις, ενοικιάσεις μικρών σκαφών και μεγάλης κλίμακας μοντέλα. Το Μουσείο φιλοξενεί το Εργαστήρι στο Νερό, παραδοσιακό ταρσανά, Αρχεία, Βιβλιοθήκη κ. ά. Επίσης, περιλαμβάνει δύο πλοία Εθνικά Ιστορικά ορόσημα των ΗΠΑ: το Cruiser Olympia και το υποβρύχιο Becuna»…

Το Μουσείο θα παρουσιάσει τους Προσομοιωτές NAUTIS κατά την έναρξη της έκθεσης, το ερχόμενο καλοκαίρι.

Διαβάστε ακόμα