Προβοκατόρικο βίντεο με το οποίο η Τουρκία προσπαθεί να μας πείσει ότι οι Ελληνικές αρχές βουλιάζουν φουσκωτό με πρόσφυγες!

734293888d2e4a36990b1b34646ca8aa[adsanity id=33860 align=alignnone /]Η Ελληνική ακτοφυλακή έχει κατηγορηματικά αρνηθεί ότι σκάφος της προσπάθησε να βυθίσει εσκεμμένα φουσκωτή βάρκα στην οποία επέβαιναν 30 πρόσφυγες.

Στο βίντεο που δημοσιεύθηκε από την Τουρκική κυβέρνηση την προηγούμενη εβδομάδα, φαίνεται να δείχνει έναν άντρα μέσα στο πλωτό της Ελληνικής ακτοφυλακής να προσπαθεί με έναν γάντζο (!!!) να βουλιάξει την φουσκωτή βάρκα.

Το βίντεο σύμφωνα με την Ελληνική πλευρά είναι παραποιημένο και έχει γυριστεί κατά την διάρκεια κοινής επιχείρησης διάσωσης μεταξύ των Ελληνικών και Τουρκικών αρχών. Είναι αδιανόητο η ελληνική ακτοφυλακή, Η ΟΠΟΙΑ ΕΧΕΙ ΣΩΣΕΙ ΠΕΡΙΠΟΥ 90.000 πρόσφυγες και λαθρομετανάστες το 2015, να προσπαθεί και να θέλει να βυθίσει την βάρκα με τους πρόσφυγες.

Στην Ελλάδα μπορούμε να βρούμε πολλά στραβά, είναι όμως σίγουρο ότι οι Ελληνικές αρχές δίνουν μεγάλη μάχη καθημερινά και έχουν σώσει χιλιάδες ζωές μέχρι στιγμής. Τα παιχνίδια της Τουρκίας, η οποία είναι ξεκάθαρα υπεύθυνη για την κατάσταση στο Αιγαίο, δεν τα πιστεύει κανείς και ούτε θα πρέπει να λαμβάνονται στα σοβαρά.

Εμείς να ευχηθούμε στις Ελληνικές αρχές να είναι δυνατοί και να συνεχίσουν το δύσκολο έργο που κάνουνε.

Είμαστε σίγουροι ότι το κάνουν καλά, πολύ απλά γιατί οι Έλληνες ΘΑΛΑΣΣΙΝΟΙ και καρδιά έχουν και ψυχή και ναυτοσύνη.

Διαβάστε ακόμα