Πυρκαγιά στο «Απόλλων Ελλάς»

Φωτο:http://www.shipfriends.gr
Φωτο:http://www.shipfriends.gr

Διάλεξε μέσα από χιλιάδες προϊόντα μόνο με ένα κλικ!

Μικρής έκτασης πυρκαγιά εκδηλώθηκε, μεσημβρινές ώρες σήμερα, στο Ε/Γ-Ο/Γ ”ΑΠΟΛΛΩΝ ΕΛΛΑΣ” Ν.Π. 10631, το οποίο ελλιμενιζόταν στο νέο μώλο Δραπετσώνας του λιμένα Κερατσινίου.

Συγκεκριμένα, ανωτέρω πυρκαγιά, η οποία εκδηλώθηκε σε τμήμα του υπόγειου χώρου στάθμευσης οχημάτων (γκαράζ) του εν λόγω πλοίου, από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, κατασβέστηκε με τη συνδρομή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, κλιμάκιο της οποίας έσπευσε στο σημείο με έξι (06) πυροσβεστικά οχήματα.

Στο ”ΑΠΟΛΛΩΝ ΕΛΛΑΣ” επέβαιναν δύο (02) ιδιωτικά συνεργεία προς εκτέλεση θερμών–ψυχρών εργασιών, το πλήρωμα και ο 40χρονος Πλοίαρχος ο οποίος, λόγω του ότι ένιωσε δυσφορία, διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Νίκαιας για προληπτικούς λόγους.

Από το Β΄ Λιμενικό Τμήμα Κερατσινίου του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά που διενεργεί την προανάκριση, απαγορεύτηκε ο απόπλους του πλοίου μέχρι προσκομίσεως πιστοποιητικού διατήρησης κλάσης από τον παρακολουθούντα νηογνώμονα, ενώ από το περιστατικό δεν τραυματίστηκε κανείς, ούτε προκλήθηκε θαλάσσια ρύπανση.

Διαβάστε ακόμα