Στη Σούδα το «Oceania Insignia»

oceania_insignia_

Το πολυτελές κρουαζιερόπλοιο βραβεύεται συνεχώς για την ποιότητα των υπηρεσιών.

Μια ακόμα εταιρεία κρουαζιερόπλοιων, η «Oceania Cruises», χάραξε ρότα για το λιμάνι της Σούδας με τον κατάπλου,χθες το πρωί, του πολυτελούς «Oceania Insignia».

Το πλοίο, στο οποίο επέβαιναν 692 επιβάτες και 399 άτομα πλήρωμα, κατέφθασε στη Σούδα, προερχόμενο από το Ναύπλιο, και θα αναχωρήσει στις 18:00 με προορισμό την Κω.

Το συγκεκριμένο κρουαζιερόπλοιο βραβεύεται συνεχώς για την ποιότητα των υπηρεσιών, που προσφέρει στους επιβάτες του αλλά, και για τα πακέτα διακοπών του, επισκεπτόμενο όχι μόνο γνωστούς προορισμούς, αλλά και ανερχόμενους.

Ο πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου Χανίων, Κώστας Μπροκαλάκης, συνοδευόμενος από την πρόεδρο της επιτροπής τουριστικής προβολής του δήμου Χανίων, Μαρία Κοκκινάκη, και τον διοικητή του Λιμενικού Τμήματος Σούδας, Μανώλη Βαλυράκη, συναντήθηκε εθιμοτυπικά με τον πλοίαρχο του κρουαζιερόπλοιου και επέδωσε αναμνηστική πλακέτα μαζί με ενημερωτικό υλικό για τα Χανιά, ενημερώνοντάς τον παράλληλα για την πορεία των προγραμματισμένων έργων και παρεμβάσεων στη χερσαία ζώνη του Λιμένα της Σούδας. Ο πλοίαρχος με την σειρά του ευχαρίστησε όλους για τη θερμή υποδοχή και εξέφρασε την ικανοποίησή του τόσο για τα χαρακτηριστικά του λιμένα, που διασφαλίζουν την ασφαλή και χωρίς προβλήματα προσέγγιση, όσο και για τις παρεχόμενες υπηρεσίες στη χερσαία ζώνη του λιμένα, που αφορούν επιβάτες και πλήρωμα.

Για τη φετινή περίοδο, σύμφωνα με το πρόγραμμα αφίξεων, αναμένονται στα Χανιά 43 κρουαζιερόπλοια, ενώ για το 2015 πολύ περισσότερα.

oceania_insignia_xania_ipodoxi_

newsbeast.gr

Διαβάστε ακόμα