Στην ΑΝΕΚ LINES οι εκδηλώσεις της Παγκρήτιας Ένωσης και της ΠΟΚΣ

anek_
Ο Σεβ. Μητροπολίτης Προικοννήσου, υπέρτιμος καί έξαρχος πάσης Προποντίδος, κ. Ιωσήφ λίγο πριν ευλογήσει την εκδήλωση της ΠΑΓΚΡΗΤΙΟΥ.

Την ΑΝΕΚ LINES επέλεξαν για ακόμη μία χρονιά τα κορυφαία κρητικά σωματεία της ΠΑΓΚΡΗΤΙΟΥ ΕΝΩΣΕΩΣ και της ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΚΡΗΤΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ (ΠΟΚΣ) για τις μεγάλες ετήσιες εκδηλώσεις τους.

Έτσι, και φέτος εκατοντάδες Κρήτες και φίλοι της Κρήτης, έδωσαν ραντεβού στην καρδιά του χειμώνα στο πλοίο «ΕΛ.ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ» της ΑΝΕΚ LINES, όπου φιλοξένησε με μεγάλη επιτυχία την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της Παγκρητίου, στις 17/1, και της ΠΟΚΣ, στις 31/1, αντίστοιχα.

anek_
Ο Πρόεδρος της “Παγκρητίου” κος Γιώργος Μαριδάκης ενώ απευθύνει τις ευχές του.

 

Ο Πρόεδρος της «Παγκρητίου Ενώσεως», κος Γ. Μαριδάκης, ευχαρίστησε θερμά την ΑΝΕΚ LINES για τη φιλοξενία και επαίνεσε τον κοινωνικό της χαρακτήρα, ενώ τόνισε το εξαιρετικό έργο του “Συλλόγου Όραμα Ελπίδας”, εκπρόσωποι του οποίου παρευρέθηκαν στην εκδήλωση και ενημέρωσαν για την ουσιαστική και σημαντική αξία της δωρεάς του μυελού των οστών.

anek2_0
Όμορφα Κρητικόπουλα τραγουδούν παραδοσιακούς σκοπούς της Κρήτης και μαγεύουν τον κόσμο στην εκδήλωση της “Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Κρητικών Σωματείων” (ΠΟΚΣ)

Από την πλευρά του, ο Πρόεδρος της ΠΟΚΣ, κος Μ. Πατεράκης, πραγματοποίησε έναν σύντομο απολογισμό του ’15, αναφέρθηκε στην καθιερωμένη απλόχερη φιλοξενία της ΑΝΕΚ LINES, στην ευγένεια των πληρωμάτων της και εστίασε στους στόχους της Ομοσπονδίας.

Τέλος, ο Σύμβουλος Διοίκησης της ΑΝΕΚ, κος Χ. Σαλβαράκης, τόνισε τους ιδιαίτερους δεσμούς που ενώνουν την ΑΝΕΚ LINES με την Κρήτη και τους απανταχού Κρήτες και υποσχέθηκε ότι για ακόμη μια χρονιά η εταιρεία θα συνεχίσει να παραμένει σταθερά δίπλα σε όλους τους Έλληνες.

anek_2
Ο Σύμβουλος Διοίκησης της ΑΝΕΚ κος Χαράλαμπος Σαλβαράκης χαμογελαστός παραλαμβάνει καλαίσθητο κότινο, από τον Πρόεδρο της “Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Κρητικών Σωματείων” κο Μανώλη Πατεράκη.

Στις εκδηλώσεις το παρών έδωσαν Κρητικά Σωματεία της Αττικής, Πολιτικοί Εκπρόσωποι, Εκκλησιαστικές και Λιμενικές Αρχές.
Οι προσκεκλημένοι των κρητικών συλλόγων για δύο συνεχόμενες Κυριακές παρευρέθηκαν στο «ΕΛ.ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ» της ANEK LINES, απήλαυσαν την φημισμένη κρητική φιλοξενία, πεντανόστιμα παραδοσιακά τοπικά εδέσματα, διασκέδασαν με γνωστά κρητικά μουσικοχορευτικά συγκροτήματα και αντάλλαξαν θερμές ευχές για την χρονιά που μόλις ξεκίνησε.

Διαβάστε ακόμα