Στο Φαρμακονήσι ο Υπουργός Ναυτιλίας κ. Χρήστος Ζώης

xristos_zois_

Διάλεξε μέσα από χιλιάδες προϊόντα μόνο με ένα κλικ!

Στο Φαρμακονήσι έχει ήδη μεταβεί με ελικόπτερο Dauphin του Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ, ο Υπουργός Ναυτιλίας κ. Χρήστος Ζώης, προκειμένου να ενημερωθεί επιτόπια για την ευρεία επιχείρηση διάσωσης παράτυπα εισελθόντων αλλοδαπών και ανάσυρσης τριάντα τεσσάρων (34) σορών, που έχει ξεκινήσει από πρωινές ώρες χθες, από στελέχη του Λ.Σ – ΕΛ.ΑΚΤ. και να παρακολουθήσει από κοντά, την οργάνωση και το συντονισμό των ενεργειών για την αντιμετώπιση του περιστατικού.

Στην περιοχή βρίσκονται ήδη, ο Αρχηγός Λ.Σ-ΕΛ.ΑΚΤ., Αντιναύαρχος Λ.Σ Αθανάσιος ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΣ και ο Β΄ Υπαρχηγός Λ.Σ. – ΕΛ.ΑΚΤ. Αντιναύαρχος Λ.Σ. Νικόλαος ΠΑΤΡΙΝΟΣ, για τη συνδρομή και τον συντονισμό των ενεργειών των εμπλεκόμενων Υπηρεσιών, για την αποτελεσματική διαχείριση του συμβάντος.

Στην επιχείρηση συμμετέχουν Πλοίο Ανοικτής Θαλάσσης Λ.Σ-ΕΛ.ΑΚΤ και περιπολικό σκάφος Λ.Σ-ΕΛ.ΑΚΤ., ενώ συνεχίζονται οι προσπάθειες Κλιμακίου Μονάδας Υποβρυχίων Αποστολών Βαθέων Καταδύσεων (Μ.Υ.Α) Λ.Σ-ΕΛ.ΑΚΤ, προς περαιτέρω έλεγχο της θαλάσσιας περιοχής για τον εντοπισμό τυχόν λοιπών αγνοουμένων.

Τυχόν εξελίξεις θα δοθούν με νεότερο δελτίο τύπου.

Διαβάστε ακόμα