ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΗ από το μοναδικό επιζώντα σε ναυάγιο [vid]

monodikos_epizwntas_se_nauagio

Ο Χάρισον Οκέν σε συνέντευξή του μίλησε για τις «εφιαλτικές» ημέρες που ήταν παγιδευμένος σε ένα μικρό θύλακα αέρα ενός βυθισμένου πλοίου και ανακαλύφθηκε από δύτες , οι οποίοι κατάφεραν να μετατρέψουν μια αναζήτηση για πτώματα σε μια απίστευτη επιχείρηση διάσωσης.

Ο 29χρονος άρχισε να ξεφλουδίζει το πάνελ από τα τείχη για να το χρησιμοποιήσει ως σχεδία. Για τρεις μέρες έπινε Coca Cola ,αφού δεν είχε ούτε να φάει ούτε και νερό να πιει. Ακόμα χειρότερα, το αλμυρό νερό άρχισε να αποκολλά το δέρμα από το σώμα και τη γλώσσα του.

«Ήμουν εκεί στο νερό σε απόλυτο σκοτάδι και σκεφτόμουν ότι αυτό είναι το τέλος. Σκεφτόμουν ότι το νερό θα γέμιζε το δωμάτιο αλλά δεν συνέβη».

Παρόλη την επιβίωση του σε συνθήκες απόλυτου σκοταδιού, ο Οκέν είπε ότι ήξερε ότι δεν ήταν μόνος.

«Δεν μπορούσα να δω τίποτα , αλλά μπορούσα να αντιληφθώ ότι τα σώματα των νεκρών του πληρώματος μου ήταν σε κοντινή απόσταση. Μπορούσα να το μυρίσω. Το ψάρια ήρθαν και άρχισαν να τρώνε τα σώματα, μπορούσα να ακούσω τον ήχο. Ήταν φρίκη».

Μάλιστα, ο ίδιος αποκάλυψε πως επικαλέστηκε τη βοήθεια του Θεού, αλλά και πως η διάσωσή του ήταν ένα θαύμα! Παρά την θετική εξέλιξη, είπε ότι το γεγονός εξακολουθεί να τον στοιχειώνει.

«Όταν είμαι στο σπίτι μερικές φορές αισθάνομαι σαν το κρεβάτι που κοιμάμαι να βουλιάζει , νομίζω ότι είμαι ακόμη μέσα στη θάλασσα, πετάγομαι και φωνάζω. Δεν πρόκειται να πλησιάσω ποτέ τη θάλασσα».

star.gr

Διαβάστε ακόμα