Ανανέωση συνεργασίας «ΑΝΕΚ – Superfast Ferries» έως το 2017

Την ανανέωση της διάρκειας της κοινοπραξίας «ANEK A.E. – SUPERFAST ENDEKA (HELLAS) INC & ΣΙΑ» έως την 31/05/2017, για την εκτέλεση συνδυασμένων δρομολογίων στη διεθνή γραμμή «Πάτρα – Ηγουμενίτσα – Ανκόνα», καθώς και στην ακτοπλοϊκή γραμμή «Πειραιάς-Ηράκλειο», ανακοίνωσε το ΔΣ της κοινοπραξίας.

Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση, η στρατηγική κίνηση των διοικήσεων των δύο ελληνικών ομίλων ΑΝΕΚ Α.Ε. και Attica ΑΕ. Συμμετοχών για τη σύσταση της κοινοπραξίας, τον Μάιο του 2011, «ανέδειξε σημαντικές συνέργειες και δημιούργησε νέα δυναμική ανάπτυξης και στις δύο γραμμές, αντιμετωπίζοντας το αυξανόμενο λειτουργικό κόστος των πλοίων, με ταυτόχρονη διατήρηση των υψηλών προσφερόμενων υπηρεσιών».

Το δ.σ. της κοινοπραξίας με την απόφασή του για ανανέωση της διάρκειάς της έως το 2017, «πιστεύει στην μέγιστη αξιοποίηση της δυναμικής της συνεργασίας των δύο εταιρειών και στις δύο γραμμές, αξιοποιώντας τα ενθαρρυντικά αποτελέσματα της διετούς συνεργασίας και στοχεύοντας σε περαιτέρω βελτίωση δρομολογίων και υπηρεσιών».

dealnews.gr

Διαβάστε ακόμα