ΑΝΕΚ-SUPERFAST: Εκπτώσεις σε νέους φοιτητές

Η ΑΝΕΚ-SUPERFAST με έντονο το αίσθημα κοινωνικής υπευθυνότητας στηρίζει τους νέους φοιτητές, παρέχοντας εκπτώσεις στους ίδιους και στις οικογένειές τους, για τις πρώτες τους μετακινήσεις από/προς τον τόπο κατοικίας τους προς/από τον τόπο σπουδών τους, οι οποίες είναι αναγκαίες για την εγγραφή τους στα Πανεπιστημιακά ή Τεχνολογικά Ιδρύματα και για την εύρεση κατοικίας.

Η έκπτωση αφορά στα δρομολόγια της ANEK-SUPERFAST από/προς Πειραιά και Ηράκλειο και ανέρχεται σε 50% για επιβάτες σε Οικονομική θέση και Αριθμημένο Κάθισμα, 30% σε Καμπίνα και 20% για ΙΧ αυτοκίνητο και Μoto. Η παροχή ισχύει από την ημέρα εισαγωγής των φοιτητών στο Πανεπιστήμιο και έως τέλος Σεπτεμβρίου, για τον ίδιο και την οικογένειά του εφ’ όσον τον συνοδεύει.

Οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να εκδίδουν τα εισιτήριά τους από όλα τα συνεργαζόμενα με την ANEK-SUPERFAST ταξιδιωτικά πρακτορεία, προσκομίζοντας το «Δελτίο Εξεταζομένων Πανελλαδικών Εξετάσεων 2013».

Η ANEK-SUPERFAST σε μία περίοδο όπου η παιδεία αποτελεί έναν από τους πρωταρχικούς παράγοντες για την εξέλιξη και την πρόοδο του τόπου μας, στηρίζει και επιβραβεύει με αυτό τον τρόπο τους νέους φοιτητές για την επιτυχία τους αλλά και τις οικογένειές τους, παρέχοντάς τους την φοιτητική έκπτωση, πριν ακόμα αποκτήσουν την φοιτητική ταυτότητα, που θα τους εξασφαλίσει μειωμένες τιμές στις μετακινήσεις τους.

Διαβάστε ακόμα

Mε στόχο να βοηθήσει στην αύξηση των ταξιδιωτών των τριημέρων η κοινοπραξία Ηρακλείου των ΑΝΕΚ-Superfast κατέθεσε αίτημα στο Συμβούλιο Ακτοπλοϊκών Συγκοινωνιών για να αλλάξει την ώρα αναχώρησης των πλοίων της από το λιμάνι του Πειραιά κάθε Παρασκευή.

Πιο συγκεκριμένα, και σύμφωνα με πληροφορίες του Marinews.gr ώρα απόπλου θα είναι στις 15.30 με άφιξη στο Ηράκλειο της Κρήτης στις 22.30 το βράδυ. Από το Ηράκλειο οι ώρες απόπλου. παραμένουν ίδιες δρομολόγια.

Το καινούργιο ωράριο θα ισχύσει από την 1η Φεβρουαρίου 2013.

To πρώτο δρομολόγιο της Κοινοπραξίας η οποία αποδείχθηκε πολύ καλή επιχειρηματική κίνηση έγινε στις 8 Ιουνίου 2011 εγκαινιάζοντας μία νέα εποχή στην Ελληνική Ακτοπλοϊα.
Η συνεργασία των δύο εταιρειών πέτυχε στην οικονομία κλίμακος και έδωσε οικονομική ανάσα με δεδομένη τη μείωση του μεταφορικού έργου και την αλματώδη άνοδος του κόστους καυσίμων.

marinews.gr

Διαβάστε ακόμα