Τελετή ονοματοδοσίας της «Aegean Shipping Management»

aegean_shipping_teleti_onomatodosias___

Στην τελετή ονοματοδοσίας που πραγματοποίησε η Aegean Shipping Management στα ναυπηγεία της Dae Sun Shipbuilding άνοιξε μια νέα εποχή για την ελληνικών συμφερόντων επιχείρηση. Τα δύο πλοία M/T Green Planet και M/T Green Sea είναι τα πρώτα από τα συνολικά τέσσερα σκάφη που θα ενταχθούν στον πράσινο στόλο της Aegean.

«Με αυτή την τελετή η Aegean Shipping Management A.E. εισέρχεται σε μια νέα εποχή» είπε ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης κ. Γιώργος Μελισσανίδης συμπληρώνοντας: «Τώρα είμαστε σε θέση να προσφέρουμε πλοία που λειτουργούν στα υψηλότερα επίπεδα απόδοσης. Τα ναυπηγεία της Dae Sun Shipbuilding έκαναν μια εξαιρετική δουλειά για τη ναυπήγηση και την παράδοση πλοίων που πληρούν τις προδιαγραφές μας και θα μας επιτρέψουν να ανταγωνιστούμε στο επίπεδο που επιθυμούμε. Προσβλέπω στην ολοκλήρωση του πράσινου στόλου στο σύνολό του και στην ανέλιξη της Aegean σε ακόμη υψηλότερο επίπεδο».

Αξίζει να σημειωθεί ότι τα καινούργια πλοία ενσωματώνουν νέες τεχνολογίες, που μειώνουν το κόστος λειτουργίας και την εκπομπή ρύπων, ενώ αυξάνουν τη συνολική απόδοση σε πολλούς άλλους τομείς. Τα πλοία χρησιμοποιούν προηγμένη τεχνολογία στον σχεδιασμό και στα επί μέρους κατασκευαστικά στοιχεία, συμπεριλαμβανομένου ενός νέου μοντέλου ηλεκτρονικά ελεγχόμενου κεντρικού single acting, two-stroke, super long stroke κινητήρα, επιτρέποντας στον πράσινο στόλο της Aegean να επιτύχει σημαντικά χαμηλότερη κατανάλωση καυσίμου.

Ανάδοχος του M/T Green Planet στην τελετή ήταν η κυρία Τζένη Μελισσανίδη, σύζυγος του κ. Δημήτρη Μελισσανίδη και μητέρα του κ. Γιώργου Μελισσανίδη, ενώ ανάδοχος του M/T Green Sea η κυρία Λουκία Φωκά, κόρη του κ. Σπύρου Φωκά, γενικού συμβούλου του ομίλου επιχειρήσεων της Aegean-photo πάνω.

aegean_shipping_teleti_onomatodosias_

aegean_shipping_teleti_onomatodosias__

kourdistoportocali.com

Διαβάστε ακόμα