Θρίλερ με 18χρονο που βούτηξε στη θάλασσα από κρουαζιερόπλοιο και αγνοείται μια εβδομάδα (video)

Ένα θρίλερ βρίσκεται σε εξέλιξη με έναν 18χρονο να αγνοείται εδώ και μια εβδομάδα, από την περασμένη Τετάρτη.

Ο νεαρός βούτηξε στη θάλασσα από κρουαζιερόπλοιο στις Μπαχάμες και έκτοτε αγνοείται.

Μια ομάδα νεαρών είχε πάει κρουαζιέρα στης Μπαχάμες θέλοντας να γιορτάσουν την αποφοίτηση τους όταν ξαφνικά ένας από αυτούς βούτηξε στη θάλασσα, φορώντας το μαγιό του αλλά χωρίς να φοράει σωσίβιο.

Οι υπόλοιποι νεαροί, όπως φαίνεται και στο βίντεο δείχνουν να ανησυχούν και να πανικοβάλλονται βλέποντας τον φίλο τους να προσπαθεί να επιπλεύσει.

Λίγο αργότερα ο άτυχος νέος παρασύρθηκε από τα ισχυρά ρεύματα που υπάρχουν στην συγκεκριμένη θαλάσσια περιοχή και χάθηκε.

Αμέσως ενημερώθηκε η ακτοφυλακή των ΗΠΑ η οποία ξεκίνησε την επιχείρηση έρευνας και διάσωσης, η οποία και διήρκησε μέχρι την Παρασκευή όπου και ανακοινώθηκε ότι σταματάει.

Η θαλάσσια περιοχή στις Μπαχάμες και το στενό της Φλόριντας έχουν ένα από τα ισχυρότερα θαλάσσια ρεύματα στον κόσμο, το λεγόμενο ρεύμα του κόλπου ή του Gulf Stream. Είναι σχεδόν αδύνατον να επιβιώσει κάποιος χωρίς σωσίβιο στην ανοικτή θάλασσα.

Ο νεαρός προφανώς πάνω στον ενθουσιασμό του βούτηξε στη θάλασσα νομίζοντας ότι θα τα καταφέρει αλλά δυστυχώς για αυτόν δε τα κατάφερε.

Διαβάστε ακόμα