Πειραιάς
21°C

Το «Maersk Rainbow Container» ξεκινάει περιοδεία διάρκειας ενός μήνα για να προωθήσει τη διαφορετικότητα

Δημοσιεύθηκε στις

23/07/2022

από

Το μήκους 40 ποδιών «Maersk Rainbow Container» θα ταξιδέψει από την ανατολική στη δυτική ακτή της Ινδίας, προσπαθώντας να πραγματοποιήσει την δέσμευση της Maersk για την ευαισθητοποίηση στην διαφορετικότητα, την ισότητα και την ένταξη.

Το ζωγραφισμένο με ουράνιο τόξο κοντέινερ της Maersk, έφτασε στην Ινδία νωρίτερα αυτή την εβδομάδα στο λιμάνι Ennore. Το κοντέινερ rainbow ξεκίνησε την περιοδεία του στην Ινδία στις 21 Ιουλίου από το Chennai και θα ταξιδέψει στο Bangalore, στο Pune και στην Mumbai πριν τελειώσει το ταξίδι του στα τέλη Αυγούστου στο APM Terminals Mumbai στο λιμάνι Jawaharlal Nehru.

Κατά τη διάρκεια της περιοδείας στην Ινδία, το κοντέινερ rainbow θα κάνει διάφορες στάσεις στα γραφεία της Maersk καθώς και θα περάσει από εξέχοντα σημεία στις πόλεις για να δημιουργήσει ευαισθητοποίηση και να γιορτάσει τη διαφορετικότητα, την ισότητα και την ένταξη.

Ο Shalini Nataraj, Επικεφαλής του HR, Global Service Center (GSC), Fleet and Strategic Brands, A.P. Moller – Maersk, δήλωσε: «Η διαφορετικότητα, η ισότητα και η ένταξη (DEI) είναι αναπόσπαστο μέρος της κουλτούρας μας στη Maersk. Είμαστε εξαιρετικά περήφανοι που καλωσορίζουμε το Maersk Rainbow Container στην Ινδία και τονίζουμε περαιτέρω τη δέσμευσή μας να είμαστε όλοι ίσοι χωρίς διαχωρισμούς».

Πρόσθεσε επίσης, «Αυτό το κοντέινερ είναι μια υπενθύμιση ότι είμαστε δίπλα σε όλους ανεξάρτητα από τη φυλή, το φύλο, την ηλικία, την εθνικότητα, τον σεξουαλικό προσανατολισμό, τη θρησκεία ή τα οποία κινητικά προβλήματα και αν έχουν. Γιορτάζουμε τον αυθεντικό εαυτό του καθενός και διασφαλίζουμε ότι είναι ευπρόσδεκτοι να έρθουν να εργαστούν ή να συνεργαστούν μαζί μας».

Το κοντέινερ rainbow ξεκίνησε το ταξίδι του στο Chennai από την Ακαδημία Ναυτικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης. Οι δόκιμοι έλαβαν εκπαίδευση DEI στο πλαίσιο της επίσκεψης του κοντέινερ στην ακαδημία.

Το κοντέινερ θα περάσει τις επόμενες μέρες στο γραφείο της Maersk, όπου θα πραγματοποιηθεί επίσης μια Pride Parade, προτού μετακινηθεί στη Bengaluru για τις επόμενες δύο εβδομάδες, όπου θα επισκεφθεί το Κέντρο Τεχνολογίας της Maersk και θα είναι παρών στο Ετήσιο Συνέδριο Ηγεσίας της Maersk GSC.

Από τη Bengaluru, το κοντέινερ rainbow θα επισκεφθεί την πόλη Pune πριν από την τελευταία του έκθεση στη Βομβάη, όπου θα τοποθετηθεί στα γραφεία της Maersk στο Vikhroli και το Airoli.

Το κοντέινερ rainbow θα κατευθυνθεί τελικά προς τους τερματικούς σταθμούς APM της Βομβάης στο λιμάνι Jawaharlal Nehru, από όπου θα φορτωθεί σε ένα πλοίο της Maersk για το επόμενο ταξίδι του στον επόμενο προορισμό.

Το e-nautilia.gr στο Google NEWS

Ακολουθήστε το e-nautilia στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ναυτιλιακές ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο.

Διαβάστε επίσης

Πειραιάς
21°C