Το «Νήσος Μύκονος» έχει γενέθλια!

nisos_mikonos_aktoploia_

Το πλοίο “ΝΗΣΟΣ ΜΥΚΟΝΟΣ” της HellenicSeaways κλείνει φέτος τα 9 χρόνια ταξιδιών στις ελληνικές θάλασσες και το γιορτάζει… δωρίζοντας εισιτήρια στους φίλους- επιβάτες που επιλέγουν την HellenicSeawaysγια την ασφαλή και ποιοτική μετακίνησή τους!

Από τη Δευτέρα 15/09/2014 και για όλη την εβδομάδα, μέχρι την Παρασκευή 19/09/2014, στην επίσημη σελίδα της HellenicSeawaysστο facebookθα πραγματοποιηθεί αφιέρωμα στους προορισμούς του “ΝΗΣΟΣ ΜΥΚΟΝΟΣ” (Σύρος, Μύκονος, Ικαρία, Σάμος) κατά το οποίο θα αναδεικνύονται οι ομορφιές και τα χαρακτηριστικά τοπία των νησιών.

Οι φίλοι της σελίδας καλούνται να αναγνωρίσουν το απεικονιζόμενο νησί, αφήνοντας το σχόλιό τους στις αντίστοιχες αναρτήσεις, μπαίνοντας έτσι αυτομάτως στην κλήρωση που θα γίνει το Σάββατο 20/09/2014 για ένα δωρεάν διπλό εισιτήριο* σε έναν από τους προορισμούς του “ΝΗΣΟΣ ΜΥΚΟΝΟΣ”.

Παράλληλα, την Τετάρτη 17 Σεπτεμβρίου 2014, την «γενέθλια» ημέρα του πλοίου, ο Πλοίαρχος του “ΝΗΣΟΣ ΜΥΚΟΝΟΣ” θα δωρίσει σε έναν τυχερό επιβάτη ένα διπλό εισιτήριο σε διακεκριμένη θέση και μεταφορά Ι.Χ. οχήματος*, μετά από κλήρωση εν πλω!

Το πλοίο “ΝΗΣΟΣ ΜΥΚΟΝΟΣ” ναυπηγήθηκε στην Ελλάδα και πραγματοποίησε το πρώτο του ταξίδι στις 17 Σεπτεμβρίου 2005 κι έκτοτε έχει μεταφέρει 2.600.000 επιβάτες, 308.000 Ι.Χ. και 90.000 φορτηγά οχήματα. Από την αρχή, κιόλας, της λειτουργίας του «τράβηξε τα βλέμματα», αφού το 2006 διακρίθηκε ως το “Καλύτερο Πλοίο της Χρονιάς” από την LLOYD’SLISTενώ την ίδια χρονιά του απονεμήθηκε το βραβείο “GREENSTAR”,που αποτελεί πιστοποίηση του Ιταλικού Νηογνώμονα RINA για την πλήρη προσαρμογή σε όλους τους απαιτούμενους κανονισμούς για τη διασφάλιση της προστασίας του περιβάλλοντος.

* Οι τυχεροί επιβάτες θα έχουν την δυνατότητα να χρησιμοποιήσουν τα δωρεάν εισιτήρια τους εντός ενός έτους.

Διαβάστε ακόμα