Το ψυχαγωγικό πακέτο Fleet Media της Inmarsat εγκαθιστά η Maersk Tankers

maersk

Η Maersk Tankers, η ιδιοκτήτρια και διαχειρίστρια εταιρεία ενός από τους μεγαλύτερους παγκοσμίως στόλους δεξαμενόπλοιων μεταφοράς προϊόντων πετρελαίου, πρόκειται να εγκαταστήσει την υπηρεσία ναυτιλιακής ψυχαγωγίας Fleet Media (“ΜΜΕ Στόλου”)της Inmarsat σε 30 από τα πλοία της, ως μέρος ενός δωδεκάμηνου πιλοτικού προγράμματος.

Τα 30 πλοία επιλέχθηκαν καθώς η εταιρεία ήταν ήδη στη διαδικασία του εκσυγχρονισμού του επικοινωνιακού εξοπλισμού στο πλοίο και βρήκαν ταυτόχρονα μία ευκαιρία για την αναβάθμιση των υπηρεσιών ψυχαγωγίας του πληρώματος.

Ο Επικεφαλής του τμήματος πληροφορικής των πλοίων της Maersk Tankers, Henning Madsen, δήλωσε: “Έχουμε επιλέξει να εγκαταστήσουμε τη νέα υπηρεσία Fleet Media καθώς θέλουμε να παρέχουμε στους εργαζομένους μας ένα σύστημα ψυχαγωγίας που να είναι ενημερωμένο, με το πιο πρόσφατο περιεχόμενο και συχνά ανανεωμένο.

Καινοτόμος λύση

“Αναμένουμε ότι το πλήρωμα μας θα χαιρετίσει αυτή την νέα υπηρεσία και θα αυξηθεί ο βαθμός της ικανοποίησης επί του πλοίου”.

Το Fleet Media είναι μια καινοτόμος λύση θαλάσσιας ψυχαγωγίας, η οποία χρησιμοποιεί την δορυφορική δυνατότητα σύνδεσης της Inmarsat για να κατεβάσει τις πιο πρόσφατες ταινίες του Χόλυγουντ, διεθνείς ταινίες, αθλητικές μεταδόσεις και τηλεοπτικές εκπομπές σε εμπορικά πλοία οπουδήποτε στον κόσμο.

Αυτό δίνει στα μέλη του πληρώματος πρόσβαση σε εκατοντάδες ώρες on-demand (με παραγγελία) περιεχόμενου που μπορεί να προβληθεί σε ένα φορητό υπολογιστή, υπολογιστή ή iOS ή συσκευή Android μέσω Wi-Fi ή φυσικού δικτύου.

Σκέψεις για το σύνολο του στόλου

Μετά την αξιολόγηση του πιλοτικού προγράμματος, η Maersk Tankers θα εξετάσει αν θα συνεχίσει με το Fleet Media και θα επεκτείνει την υπηρεσία ώστε να καλύψει το σύνολο του 80 πλοίου του στόλου της.

Ο Ronald Spithout, ο Πρόεδρος της Inmarsat Maritime δήλωσε, “Είμαστε εξαιρετικά ικανοποιημένοι που η Inmarsat έχει επιλεγεί από την Maersk Tankers να παραδώσει ψυχαγωγικό περιεχόμενο στο πλήρωμα της”.

“Με την προσφορά του τελευταίου καταλόγου χολιγουντιανών και διεθνών υπερπαραγωγών, ειδήσεων και αθλητικών εκπομπών, αναμένουμε ότι το κίνητρο του πληρώματος θα δείτε μια τόνωση και ως εκ τούτου θα μπορούν να δουν μια αύξηση της αποτελεσματικότητας”.

Προχωρημένη τεχνολογία

“Είναι προνόμιο για εμάς να συνεργαζόμαστε με μια τέτοια ηγετική ναυτιλιακή εταιρεία και να επιτρέψουμε στα πληρώματά τους να επωφεληθούν από την πιο προηγμένη διαθέσιμη τεχνολογία. Προσβλέπουμε στην επέκταση του Fleet Media σε όλη τον στόλο της Maersk Tankers εν ευθέτω χρόνω”.

Η υπηρεσία Fleet Media θα τροφοδοτείται αρχικά από XpressLink και τελικά μέσω του Fleet Media, τη ναυτιλιακή ευρυζωνική υπηρεσία του νεοεμφανιζόμενου Global Xpress δικτύου υψηλής απόδοσης της Inmarsat.

Διαβάστε ακόμα