2 νεκροί και 5 αγνοούμενοι από την τραγική σύγκρουση επιβατηγού με σκάφος αναψυχής – Το επιβατηγό εξαφανίστηκε από το σημείο! (video)

Ένα τραγικό δυστύχημα έλαβε χώρα στον ποταμό Δούναβη, και πιο συγκεκριμένα κοντά στην Βουδαπέστη, όταν συγκρούστηκε ένα επιβατηγό ποταμόπλοιο με ένα σκάφος αναψυχής.

Η σύγκρουση είχε σαν αποτέλεσμα 2 άνθρωποι να χάσουν την ζωή τους ενώ 5 ακόμη αγνοούνται.

Η ουγγρική αστυνομία συνεχίζει να σαρώνει τον Δούναβη κοντά στη Βουδαπέστη, για την εύρεση των αγνοουμένων. Μέχρι στιγμής, από την σύγκρουση υπάρχει μόνος ένας επιζώντας.

Η κλήση για την σύγκρουση έγινε λίγο πριν τα μεσάνυχτα της 18ης Μαΐου, όταν ένα ασθενοφόρο κλήθηκε σε μια τοποθεσία περίπου 30 μίλια βόρεια της Βουδαπέστης, όταν ένας άνδρας βρέθηκε με τραύματα και αιμορραγία στην άκρη του δρόμου.

Οι υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης διαπίστωσαν ότι είχε γίνει ένα ατύχημα στον ποταμό, και έτσι ξεκίνησαν αμέσως την έρευνα και διάσωση για τους αγνοούμενους.

Σύμφωνα με αναφορές το ποταμόπλοιο Heidelberg έχει τεθεί υπό κράτηση από το πρωί της Κυριακής κοντά στην πόλη Komarom, σχεδόν 50 μίλια από τη Βουδαπέστη.

Το ποταμόπλοιο δεν σταμάτησε μετά τη σύγκρουση και η αστυνομία προσπαθεί να εξακριβώσει εάν γνώριζε ότι συγκρούστηκε με το σκάφος αναψυχής.

Η αστυνομία πιστεύει ότι το Heidelberg ενεπλάκη στη σύγκρουση αφού έχει εντοπίσει γρατζουνιές και σημάδια στην πλώρη του πλοίου.

Διαβάστε ακόμα