Πειραιάς
34°C

Αποβιβάστηκαν στη Ρόδο με…λάντζες!

Δημοσιεύθηκε στις

10/10/2014

από

mein_schiff_

Με βάρκες βγήκαν στη στεριά της Ρόδου 1.931 τουρίστες του κρουαζιερόπλοιου Mein Schif 2 το οποίο προσέγγισε το λιμάνι μας σήμερα το πρωί.

Σύμφωνα με πληροφορίες της “Ροδιακής” ο πλοίαρχος του σκάφους, δεν δέχθηκε τη θέση που του υπέδειξαν για να “δέσει” οι αρμόδιοι του λιμανιού και προτίμησε να… ρίξει άγκυρα ανοιχτά του λιμανιού αποβιβάζοντας έτι τους επιβάτες του με λάντζες στη στεριά.

Η διαδικασία ήταν απόλυτα ασφαλής, υπήρξε όμως ταλαιπωρία για τους τουρίστες.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο ίδιο μέρος που του υπέδειξαν να δέσει το κρουαζιερόπλοιο, δένει πολύ συχνά το πλοίο Costa Mediterranien το οποίο έχει μήκος 292 μέτρα έναντι των 264 μέτρων που είχε το σημερινό κρουαζιερόπλοιο.

Και τα δύο σκάφη έχουν το ίδιο βύθισμα που φθάνει τα 8 μέτρα.

Το e-nautilia.gr στο Google NEWS

Ακολουθήστε το e-nautilia στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ναυτιλιακές ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο.

Διαβάστε επίσης

Πειραιάς
34°C