Πειραιάς
34°C

ΚΕΣΕΝ ΠΛΟΙΑΡΧΩΝ: Λειτουργία ΚΕΣΕΝ Πλοιάρχων κατά το ακαδημαϊκό έτος 2021-2022

Δημοσιεύθηκε στις

15/09/2021

από

Ανακοινώνεται ότι για το ακαδημαϊκό έτος 2021-2022 το ΚΕΣΕΝ Πλοιάρχων θα λειτουργήσει με τη διαδικασία της εξ αποστάσεως εκπαίδευσης (τηλεκπαίδευση) , εξαιρουμένων:

α) των εργαστηριακών μαθημάτων,

β)των εξετάσεων των κύκλων Σπουδών και

γ)των εμβόλιμων εξετάσεων.

ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ:

α)Οι εμβολιασμένοι σπουδαστές κατά την πρώτη μέρα προσέλευσής τους στη Σχολή υποχρεούνται να προσκομίσουν πιστοποιητικό εμβολιασμού κατά του κορωνοϊού COVID-19.

β)Οι νοσήσαντες κατά το τελευταίο εξάμηνο σπουδαστές, την πρώτη μέρα προσέλευσής τους υποχρεούνται να προσκομίσουν το σχετικό πιστοποιητικό νόσησης.

γ)Οι μη εμβολιασμένοι σπουδαστές υποχρεούνται να προσκομίζουν βεβαίωση ελέγχου από ιδιωτικό διαγνωστικό κέντρο (rapid test ή PCR test) δύο (02) φορές εβδομαδιαίως πριν από την Τρίτη και την Παρασκευή αντιστοίχως και έως 24 ώρες πριν από τη συμμετοχή τους στη δια ζώσης εκπαιδευτική διαδικασία.

Όλοι οι προσερχόμενοι σπουδαστές οφείλουν να τηρούν τα μέτρα αποφυγής διασποράς του κορωνοϊού COVID-19, φορώντας ατομική μάσκα προστασίας και κρατώντας σε κάθε περίπτωση τις προβλεπόμενες αποστάσεις (1,5 μ.)

Για τυχόν πρόσθετες πληροφορίες-διευκρινίσεις, μπορείτε να επικοινωνείτε με την Υπηρεσία μας στο e-mail: kesenpl@hcg.gr.

Το e-nautilia.gr στο Google NEWS

Ακολουθήστε το e-nautilia στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ναυτιλιακές ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο.

Διαβάστε επίσης

Πειραιάς
34°C