Πειραιάς
26°C

Ο όμιλος Βαφειά χορηγός της Αθλητικής Ένωσης Νέας Κηφισιάς

Δημοσιεύθηκε στις

12/03/2024

από

«Οι άνδρες της ΑΕΝΚ αγωνίζονται στην Β’ Εθνική (National League 1) -1ος όμιλος) και προσπαθούν για το καλύτερο σε αυτό το δύσκολο πρωτάθλημα. Στην πορεία αυτή βρήκαν όμως έναν σημαντικό συμπαραστάτη. Είναι ο όμιλος Βαφειά» αναφέρει η διοίκηση σε ανακοίνωσή της:

« Η διοίκηση της ΑΕΝΚ, οι αθλητές και προπονητές υπόσχονται ότι θα κάνουν τη μέγιστη προσπάθεια για να πετύχουν τους φετινούς στόχους τους, φροντίζοντας όμως για τη γενικότερη ανάπτυξη του τοπικού αθλητισμού».

Ο όμιλος Βαφειά εδώ και 10 περίπου χρόνια είναι μεγάλος χορηγός της ομάδας μπάσκετ του Λαυρίου που παίζει στην Α1 εθνική.

Μάλιστα ο κ. Χάρης Βαφειάς παρακολούθησε τον αγώνα ΑΕΝΚ – ΟΦΗ ο οποίος που γιόρτασε κι αυτός τη νίκη, βγάζοντας στο τέλος και μια αναμνηστική φωτογραφία με τους συντελεστές της ομάδας !!

Το e-nautilia.gr στο Google NEWS

Ακολουθήστε το e-nautilia στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ναυτιλιακές ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο.

Διαβάστε επίσης

Πειραιάς
26°C