Πειραιάς
26°C

Βίντεο: Πλοίο με 200 επιβάτες προσέκρουσε στη Γέφυρα του Μπρούκλιν- Αρκετοί τραυματίες

Δημοσιεύθηκε στις

18/05/2025

από

Πλοίο προσέκρουσε στη Γέφυρα του Μπρούκλιν με τραυματίες

Πλοίο προσέκρουσε στη Γέφυρα του Μπρούκλιν το βράδυ του Σαββάτου, προκαλώντας σοβαρούς τραυματισμούς και ζημιές. Το εκπαιδευτικό πλοίο Cuautemoc του Μεξικανικού Ναυτικού μετέφερε 200 άτομα τη στιγμή του ατυχήματος.

Το εκπαιδευτικό πλοίο Cuautemoc του Μεξικανικού Ναυτικού προσέκρουσε στην γέφυρα του Μπρούκλιν το Σάββατο το βράδυ, με αποτέλεσμα να προκληθούν ζημιές στα κατάρτια του πλοίου και να τραυματιστούν σοβαρά τουλάχιστο 4 άνθρωποι.

Η New York Post αναφέρει ότι 200 άτομα επέβαιναν στο πλοίο τη στιγμή του ατυχήματος. Οι τραυματίες μεταφέρθηκαν στο Ναυπηγείο του ναυτικού στο Μπρούκλιν για αξιολόγηση.

Βίντεο που δημοσιεύτηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης δείχνει τα κατάρτια να έρχονται σε επαφή με τη γέφυρα και να πέφτουν. Φαίνεται ότι το πλοίο παρασύρεται από το ρεύμα του ποταμού East.

Το ιστιοφόρο πλοίο, που καθελκύστηκε το 1982, έφτασε στο λιμάνι της Νέας Υόρκης την Τρίτη και ελλιμενίστηκε στην προβλήτα 17 του λιμανιού South Street Seaport.

Το πλοίο μόλις είχε αναχωρήσει από South Street με το το ρυμουλκό Charles D McAllister να το συνοδεύει όταν συνέβη το ατύχημα.

Το Cuautemoc βρίσκεται τώρα στον ποταμό από τη Γέφυρα του Μπρούκλιν και στο AIS του αναφέρεται ως “σταματημένο”.

Το e-nautilia.gr στο Google NEWS

Ακολουθήστε το e-nautilia στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ναυτιλιακές ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο.

Διαβάστε επίσης

Πειραιάς
26°C