Πειραιάς
34°C

Καρέ καρέ η επίθεση και η βύθιση του ελληνόκτητου πλοίου Magic Seas (video)

Δημοσιεύθηκε στις

08/07/2025

από

Οι Χούθι έδωσαν σήμερα στη δημοσιότητα σοκαριστικό βίντεο από την επίθεση που εξαπέλυσαν κατά του ελληνόκτητου πλοίου Magic Seas στην Ερυθρά Θάλασσα. Στο υλικό καταγράφεται καρέ καρέ η επίθεση με ταχύπλοα και RPG και η βύθιση του πλοίου.

Όπως είχαν προαναγγείλει, οι αντάρτες Χούθι έδωσαν στην δημοσιότητα βίντεο από την επίθεση που πραγματοποίησαν στην Ερυθρά Θάλασσα στο Ελληνόκτητο πλοίο Magic Seas.

Το βίντεο μάλιστα δείχνει και το τραγικό τέλος του πλοίου το οποίο βυθίστηκε.

Το πλοίο δέχθηκε επίθεση από οκτώ ταχύπλοα με ενόπλους, τα οποία εξαπέλυσαν τουλάχιστον 20 αντιαρματικές ρουκέτες τύπου RPG, καθώς και από τέσσερα μη επανδρωμένα σκάφη επιφανείας.

Το e-nautilia.gr στο Google NEWS

Ακολουθήστε το e-nautilia στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ναυτιλιακές ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο.

Διαβάστε επίσης

Πειραιάς
34°C