Πειραιάς
34°C

Επιστρέφει στο «Costa Concordia» ο Φραντζέσκο Σκετίνο

Δημοσιεύθηκε στις

26/02/2014

από

costa_concordia_nauagio_

Ένας Ιταλός δικαστής συμφώνησε να αφήσει τον Φραντζέσκο Σκετίνο , να πάει στο Costa Concordia, για πρώτη φορά μετά το ναυάγιο του κρουαζιερόπλοιου το βράδυ της 13ης Ιανουαρίου του 2012, που είχε σαν αποτέλεσμα να χάσουν την ζωή τους 32 άνθρωποι.

Ο δικαστής Giovanni Puliatti τόνισε ότι η άδεια δόθηκε για να μπορέσει ο Φραντζέσκο Σκετίνο να βοηθήσει έρευνες σχετικά με τα αίτια του τραγικού αυτού ναυαγίου.

Η κίνηση αυτή γίνεται στα πλαίσια μιας εισαγγελικής έρευνας για να διαπιστωθεί εάν τυχόν άλλοι παράγοντες πέρα από τον ανθρώπινο λάθος συνέβαλαν στο ναυάγιο του Costa Concordia.

Οι ειδικοί αναμένεται να εξετάσουν τις γεννήτριες έκτακτης ανάγκης του κρουαζιερόπλοιου αυτή την εβδομάδα.

Το e-nautilia.gr στο Google NEWS

Ακολουθήστε το e-nautilia στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ναυτιλιακές ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο.

Διαβάστε επίσης

Πειραιάς
34°C