Άκαρπες οι έρευνες για τον εντοπισμό του αγνοούμενου ναυτικού

limeniko_soma_

Ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή Πειραιά, πρωινές ώρες σήμερα, από τον Πλοίαρχο του Ε/Γ-Ο/Γ ”ΕΛΥΡΟΣ” Ν. Χ. 31, το οποίο είχε καταπλεύσει στο λιμένα Πειραιά προερχόμενο από το λιμένα Χανίων, εκτελώντας προγραμματισμένο δρομολόγιο, για περιστατικό αγνοούμενου 34χρονου, μέλος του πληρώματος, συνάδελφος του οποίου διαπίστωσε ότι απουσίαζε από την καμπίνα που μοιράζονταν.

Υπό το συντονισμό του Ενιαίου Κέντρου Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης του Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. πραγματοποιήθηκαν έρευνες από οχτώ (08) περιπολικά σκάφη Λ.Σ-ΕΛ.ΑΚΤ., πλοίο ανοιχτής θαλάσσης Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., πλοίο του Π.Ν., τέσσερα (04) παραπλέοντα και ιδιωτικό σκάφος προς εντοπισμό του ανωτέρω στις θαλάσσιες περιοχές του Σαρωνικού κόλπου και του Μυρτώου πελάγους. Παράλληλα, απογειώθηκαν ελικόπτερα του Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. και του Π.Ν., ενώ έρευνες διενεργήθηκαν και από ξηράς με περιπολικό όχημα Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. στις ακτές της Νεάπολης.

Οι έρευνες, με αρνητικά μέχρι στιγμής αποτελέσματα, θα συνεχιστούν με το πρώτο φως της ημέρας, ενώ τυχόν εξελίξεις θα γνωστοποιηθούν με νεότερο δελτίο τύπου.

Διαβάστε ακόμα