Ακόμη δύο νεότευκτα στην «Paragon Shipping»

paragon_shipping_

Την παραλαβή δύο νέων φορτηγών πλοίων των « Gentle Seas» και «Peaceful Seas», χωρητικότητας 63.350 dwt,ζ έκαστο, ανακοίνωσε η εταιρεία Paragon Shipping Inc η οποία εξειδικεύεται στην μεταφορά ξηρού φορτίου.

Τα δύο νέα σκάφη ναυπηγήθηκαν στην Κίνα, στα ναυπηγεία Yangzhou Dayang Shipbuilding Co. Ltd. και η χρηματοδότηση της αγοράς τους εξασφαλίστηκε από την συμφωνία της ναυτηλιακής με την τράπεζα HSH Nordbank AG.

Και τα δύο φορτηγά πλοία προορίζονται για βραχυπρόθεσμες ναυλώσεις.

Σχολιάζοντας το γεγονός, ο πρόεδρος της εταιρείας Μιχάλης Μποδούρογλου δήλωσε ικανοποιημένος με την απόκτηση αυτών των δύο φορτηγών πλοίων «τα οποία ανεβάζουν τον στόλο μας σε 16 πλοία μεταφοράς ξηρού φορτίου, για πρώτη φορά στην ιστορία της εταιρείας μας.

Συμπεριλαμβανομένων των δύο νέων αποκτημάτων, ο μέσος όρος ηλικίας των σκαφών μας βελτιώθηκε από 7,1 στα 8,1 έτη».

Ο ίδιος επίσης αναφέρθηκε στην περαιτέρω αύξηση του στόλου της εταιρείας με νεότευκτα πλοία, με στόχο το σύνολό τους να αριθμούν τα 25 μέχρι το τέλος του 2015.

Επίσης, η Paragon Shipping έκανε γνωστό ότι τα αποτελέσματά της για το τρίτο 3μηνο και το 9μηνο (που έληξε στις 30 Σεπτεμβρίου 2014), θα ανακοινωθούν μετά το κλείσιμο της Αγοράς στη Νέα Υόρκη, την Τετάρτη 5 Νοεμβρίου 2014.

Στις 6 Νοεμβρίου τρέχοντος έτους, η ομάδα διαχείρισης της Paragon θα διοργανώσει τηλεσυνδιάσκεψη για να συζητήσει τα οικονομικά αποτελέσματα της Εταιρείας.

Διαβάστε ακόμα