Απαράδεκτη η αντικατάσταση του «Βιντσέντζος Κορνάρος»

vintsentzos_kornaros_

Διάλεξε μέσα από χιλιάδες προϊόντα μόνο με ένα κλικ!

Ανακοίνωση Τμήματος Ναυτιλίας ΣΥΡΙΖΑ, σχετικά με την αντικατάσταση του πλοίου «Βιντσέντζος Κορνάρος» από το παλαιό πλοίο «Άγιος Γεώργιος» στη γραμμή Πειραιάς – Κύθηρα – Αντικύθηρα – Κίσσαμος.

”Μόνον ως απαράδεκτη, μπορεί να χαρακτηριστεί η αντικατάσταση του πλοίου «Βιντσέντζος Κορνάρος» από το παλαιό πλοίο «Άγιος Γεώργιος» στη γραμμή Πειραιάς – Κύθηρα – Αντικύθηρα – Κίσσαμος, χωρίς να έχει προηγηθεί καμία συνεννόηση με τους τοπικούς φορείς. Η δρομολόγηση μάλιστα του νέου πλοίου, σε ώρες που δεν εξυπηρετούν τις ανάγκες των τοπικών κοινωνιών, είναι δείγμα της αυθαιρεσίας με την οποία έχουν μάθει ορισμένοι να λειτουργούν, χρησιμοποιώντας τους ανθρώπους ως πρόβατα.

Η πρόταση που έχει καταθέσει ο ΣΥΡΙΖΑ, για τη δημιουργία δημόσιου φορέα παροχής ακτοπλοϊκών συγκοινωνιών, αποτελεί σήμερα τη μόνη αξιόπιστη λύση, για ένα ακτοπλοϊκό δίκτυο βιώσιμο, που θα εξυπηρετεί αποτελεσματικά τις ανάγκες των νησιών.

Καλούμε τον κ. Υπουργό Ναυτιλίας, τις επόμενες μέρες να πράξει τα αναγκαία, ώστε, οι ψηφοφόροι να μπορέσουν χωρίς προβλήματα να προσεγγίσουν τα νησιά και να ασκήσουν το συνταγματικά κατοχυρωμένο εκλογικό τους δικαίωμα. ”

Διαβάστε ακόμα