Από 26/10 το Blue Star Paros στην θέση του Ithaki!

blue_star_paros_

Η αναμενόμενη πώληση του πλοίου Blue Star Ithaki στην Καναδική κυβέρνηση και στην εταιρία Bay Ferries με deal που ξεπερνά τα 30 εκ. ευρώ, προκαλεί εντονότατο ενδιαφέρον στον ακτοπλοϊκό κύκλο, αλλά και θλίψη στο επιβατικό κοινό των Κυκλάδων που εδώ και 14 συναπτά έτη εμπιστεύεται το συγκεκριμένο πλοίο, που ήδη έχει γράψει τη δική του ιστορία. Ήδη οι ενδιαφερόμενοι Καναδοί βρίσκονται στην Αθήνα για τις τελευταίες διαδικασίες.

Επιβεβαιώνονται λοιπόν τα δημοσιεύματα περί αποχώρησης του Blue Star Ithaki από τη γραμμή των Κυκλάδων και ταυτόχρονα πώλησης του,καθώς με ενημέρωση της Ναυτολογίας Σύρου από την Κυριακή 26 Οκτωβρίου η γραμμή Πειραιάς-Σύρος-Τήνος-Μύκονος αντικαθίσταται με το Blue Star Paros, το οποίο θα αναχωρεί καθημερινά 7:30 το πρωί.

Ερωτηματικά πολλά, γιατί δεν επιλέγει στην γραμμή της Σύρου το Blue Star Patmos που δρομολογείται στη πρωινή γραμμή της Παρο-Ναξίας που μέχρι πρότινος εκτελούσε το Blue Star Paros. Ένα μεγαλύτερο πλοίο πιο καινούριο που αντί να μπει στην γραμμή με την μεγαλύτερη κίνηση (ειδικά το χειμώνα) επιλέγουν την γραμμή της Παρο-Ναξίας.(Να σημειωθεί οτι δεν ειναι αχαριστία αυτο το σχόλιο,καθώς το Paros είναι ένα εξίσου καλό καράβι.αλλά για ακόμα μια φορά η εταιρεία δείχνει την συμπάθεια της προς την Παρο-Ναξία).

Όσο αφορά το προσωπικό που απασχολείται στο Blue Star Ithaki, παραμένει άγνωστο για το τι μέλλει γενέσθαι, καθώς όλοι τους περιμένουν τις αποφάσεις και τις ανακοινώσεις της εταιρίας που κρατάει κλειστά τα χαρτιά της.

cyclades24.gr

Διαβάστε ακόμα