Αποχαιρετισμός για τους σπουδαστές (του 4ου έτους) από τον Διοικητή της ΑΕΝ Ύδρας Αντιπλοίαρχο Λ.Σ. Ε. Δανόπουλο

Αποχαιρετισμός, συμβουλές και ευχές για τις ”πορείες” που θα χαράξουν στη ζωή τους στους σπουδαστές (του 4ου έτους) από τον Διοικητή της ΑΕΝ Ύδρας Αντιπλοίαρχο Λ.Σ. Ε. Δανόπουλο.

Πλησιάζοντας η λήξη της εξεταστικής περιόδου, στην Ακαδημία Εμπορικού Ναυτικού Ύδρας, συγκεντρώθηκαν σήμερα οι σπουδαστές του τέταρτου έτους, για να βγάλουν τις καθιερωμένες αναμνηστικές τους φωτογραφίες, συνοδευόμενοι από το Διοικητή της, Αντιπλοίαρχο Λ.Σ. Δανόπουλο Ευάγγελο, τον αναπληρωτή Διευθυντή Σπουδών Σταυρόπουλο Βασίλειο, ο οποίος τους έδωσε αναμνηστικά δώρα της Ακαδημίας, τους καθηγητές πλοιάρχους Α΄ Τάξης του Ε.Ν. κ. Μερτζάνη Αθανάσιο και κ. Κοτζιά Χρήστο και τον καθηγητή γενικών μαθημάτων, κ. Δάβη Δημήτριο.

Εν συνεχεία οι τελειόφοιτοι σπουδαστές, συγκεντρώθηκαν σε αίθουσα διδασκαλίας της Α.Ε.Ν. Ύδρας και συνομίλησαν φιλικά, με το Διοικητή της Ακαδημίας Εμπορικού Ναυτικού Ύδρας, ο οποίος όντας και ο ίδιος απόφοιτος της Α.Ε.Ν. Ύδρας, θέλησε, αποχαιρετώντας τους, να τους δώσει τις τελευταίες συμβουλές του, για τις ”πορείες” που θα χαράξουν στη ζωή τους, από την επόμενη της αποφοίτησης κιόλας, ημέρα.

Ευχόμαστε στους τελειόφοιτους σπουδαστές της Α.Ε.Ν. Ύδρας, υγεία στη ζωή τους και πάντα καλοτάξιδοι!

hydraspoliteia.blogspot.gr

Διαβάστε ακόμα