Πειραιάς
21°C

Δεκάδες οι νεκροί από την ναυτική τραγωδία στη Λαμπεντούζα!Συγκλονιστικές φωτογραφίες!

03/10/2013

Τουλάχιστον 94 νεκροί έχουν περισυλλεγεί κοντά στη Λαμπεντούζα της Σικελίας μετά το ναυάγιο πλοίου με 500 μετανάστες.

«Είναι τρομακτικό, σαν ένα νεκροταφείο, τους βγάζουν ακόμα έξω (από το νερό)», δήλωσε ο δήμαρχος της Λαμπεντούζα, Giusi Nicolini, προσθέτοντας ότι τουλάχιστον ένα παιδί και μία έγκυος βρίσκονται ανάμεσα στα θύματα.

Διασώστες δήλωσαν ότι εκατοντάδες λαθρομετανάστες βρίσκονται ακόμα στο νερό, κοντά στο νησάκι Ιζόλα ντέι Κονίλι, το οποίο βρίσκεται σε μικρή απόσταση από τη Λαμπεντούζα.

«Χρειαζόμαστε μόνο φέρετρα, σίγουρα όχι ασθενοφόρα», δήλωσε στο Radio 24 ο Pietro Bartolo, επικεφαλής των υπηρεσιών υγείας.

Δείτε τις συγκλονιστικές φωτογραφίες:

newsbeast.gr

Το e-nautilia.gr στο Google NEWS

Ακολουθήστε το e-nautilia στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ναυτιλιακές ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο.

Διαβάστε επίσης

Πειραιάς
21°C