Κάλεσμα υπουργού για Στήριξη της Ελληνικής σημαίας

Κάλεσμα προς τους Έλληνες εκπροσώπους του ναυτιλιακού κόσμου στην Αγγλία, να στηρίξουν την ελληνική σημαία και τις ελληνικές επιχειρήσεις ναυτιλιακών δραστηριοτήτων, απηύθυνε ο υπουργός Ναυτιλίας και Αιγαίου κ. Κ. Μουσουρούλης , ο οποίος βρίσκεται στο Λονδίνο και αύριο αναμένεται να συναντηθεί με τα μέλη του Greek Shipping Cooperation Committee.

Ειδικότερα ο Έλληνας υπουργός, δήλωσε τα ακόλουθα:

«Η ναυτιλία, είτε άμεσα, είτε έμμεσα, αποτελεί τροφοδότη της οικονομίας μας. Εν μέσω της πρωτοφανούς κρίσης των τελευταίων τριών ετών, οφείλουμε να στηριχθούμε στους τομείς στους οποίους έχουμε υπεροχή. Η Ελλάδα πρωτοστατεί στην παγκόσμια ναυτιλιακή βιομηχανία, πρωταγωνιστεί στις παγκόσμιες θαλάσσιες μεταφορές. Η ναυτιλία είναι μοχλός εξόδου από την κρίση.

Εδώ στο Λονδίνο, σε ένα διεθνές ναυτιλιακό και χρηματοοικονομικό κέντρο, η ελληνική παρουσία είναι διαχρονικά διακριτή και ισχυρή. Απευθυνόμαστε στους Έλληνες εκπροσώπους του ναυτιλιακού κόσμου στην Αγγλία και τους καλούμε να στηρίξουν την ελληνική σημαία και τις ελληνικές επιχειρήσεις συναφών ναυτιλιακών δραστηριοτήτων. Οι συνέργειες είναι απολύτως εφικτές και αποτελεσματικές.»

ΠΗΓΗ

Διαβάστε ακόμα