Η Celestyal Cruises απέσπασε πέντε κορυφαία βραβεία στα Cruise Critic Cruisers’ Choice Awards 2017

Φωτο:https://www.logitravel.co.uk

Η Celestyal Cruises απέσπασε πέντε κορυφαία βραβεία στα Cruise Critic Cruisers’ Choice Awards 2017, συμπεριλαμβανομένης της πρώτης θέσης στις κατηγορίες: «Αξία», «Ψυχαγωγία», «Επιβίβαση» και «Εκδρομές».

Η Celestyal Cruises, η εταιρία κρουαζιέρας που επικεντρώνεται στους προορισμούς που επισκέπτεται, ανακοίνωσε σήμερα ότι απέσπασε πέντε κορυφαία βραβεία στα Cruise Critic Cruisers’ Choice Awards 2017. Τα ετήσια βραβεία Cruisers’ Choice Awards του Cruise Critic βασίζονται αποκλειστικά στις αξιολογήσεις που προκύπτουν από τις κριτικές των επιβατών κρουαζιέρας. Τα βραβεία αυτά αφορούν στην εξαιρετική εμπειρία κρουαζιέρας και την αξία που οι επιβάτες της Celestyal Cruises βιώνουν καθημερινά μέσα από τις αξιολογήσεις τους για την εταιρία, οι οποίες στη συνέχεια καθορίζουν και τις βαθμολογίες στα βραβεία Cruisers’ Choice.

«Η Celestyal Cruises εστιάζει στο να προσφέρει μια αυθεντική εμπειρία με επίκεντρο τον κάθε προορισμό που επισκέπτεται, συμπεριλαμβανομένων δημοφιλών όσο και «ανεξερεύνητων» τουριστικά προορισμών στο Αιγαίο και την Κούβα», δήλωσε ο κ. Κυριάκος Αναστασιάδης, Διευθύνων Σύμβουλος της Celestyal Cruises. «Χαιρόμαστε ιδιαίτερα να προσφέρουμε υψηλής ποιότητας και αξίας εμπειρίες στους επιβάτες που επιλέγουν τις κρουαζιέρες μας. Επιπλέον, φέτος, είμαστε χαρούμενοι που επεκτείνουμε τον «Celestyal Τρόπο Διακοπών», τόσο στην Κούβα όσο και το Αιγαίο, παρέχοντας προσφορές που καλύπτουν όλα τα έξοδα της κρουαζιέρας: την πλήρη διαμονή εν πλω, πακέτα απεριόριστης κατανάλωσης επωνύμων ποτών, τις καλύτερες εκδρομές στην ξηρά, την βραβευμένη μας διασκέδαση εν πλω και τα φιλοδωρήματα. Η κατάκτηση των συγκεκριμένων βραβείων από την εταιρία μας αποδεικνύει πόσο πολύ αναγνωρίζεται και εκτιμάται από τους επιβάτες των κρουαζιέρων μας, η δέσμευσή μας για αριστεία και υπεραξία.»

Στο Αιγαίο, η Celestyal Cruises το 2017 εισάγει νέους προορισμούς, όπως το Ναύπλιο στην Πελοπόννησο, και τα Χανιά στην Κρήτη, στο πλαίσιο μια καινούργιας κρουαζιέρας που ονομάζεται «Πανοραμικό Αιγαίο», καθώς και τη δυνατότητα επίσκεψης είτε στη Σάμο είτε στο Κουσάντασι με τα δρομολόγια της κρουαζιέρας «Εικόνες Αιγαίου», προσφέροντας στους ταξιδιώτες ακόμη περισσότερες ευκαιρίες για να εξερευνήσουν λιγότερο γνωστούς προορισμούς – «στολίδια» – της περιοχής.

Τα βραβεία Cruisers’ Choice του Cruise Critic περιλαμβάνουν ερωτηματολόγια που υποβλήθηκαν και αφορούν κρουαζιέρες που πραγματοποιήθηκαν κατά τη διάρκεια του 2016 και οι οποίες κατανέμονται σε τέσσερις κατηγορίες: Κρουαζιερόπλοια Μεγάλου Μεγέθους (2.000 επιβάτες και περισσότεροι), Κρουαζιερόπλοια Μεσαίου Μεγέθους (1.200 – 1.999 επιβάτες), Κρουαζιερόπλοια Μικρομεσαίου Μεγέθους (400 – 1.199 επιβάτες) και Κρουαζιερόπλοια Μικρού Μεγέθους (λιγότεροι από 400 επιβάτες). Η Celestyal Cruises κατέκτησε τέσσερα βραβεία στις κορυφαίες κατηγορίες για κρουαζιερόπλοια μεσαίου μεγέθους, συμπεριλαμβανομένων των: «Αξία», «Ψυχαγωγία», «Επιβίβαση» και «Εκδρομές». Η εταιρία επιπλέον κέρδισε μια θέση στην κορυφαία δεκάδα για τη συνολική κατηγορία «Καλύτερη Εταιρία Κρουαζιέρας».

Σχετικά με τη Celestyal Cruises

Η Celestyal Cruises είναι η μόνη εταιρία κρουαζιέρας η οποία εδρεύει στην Ελλάδα και δραστηριοποιείται με επιτυχία σε ελληνικούς προορισμούς και την Κούβα. Η εταιρία διαχειρίζεται πέντε μεσαίου μεγέθους κρουαζιερόπλοια, που το καθένα προσφέρει ιδανικό περιβάλλον για ζεστή και προσωπική εξυπηρέτηση. Κάθε κρουαζιέρα της εστιάζει σε όλες τις εκφάνσεις του πολιτισμού των περιοχών που επισκέπτεται, προσφέροντας αυθεντικές εμπειρίες τόσο εν πλω όσο και στην ξηρά.

Κοινωνική Υπευθυνότητα

Η Celestyal Cruises δεσμεύεται απέναντι στη βιώσιμη ανάπτυξη και την ηθική επιχειρηματική πρακτική. Η εταιρία υποστηρίζει τις τοπικές κοινωνίες στους προορισμούς που επισκέπτεται, ιδιαίτερα στον τομέα της εκπαίδευσης. Από το 2015, πάνω από 1.200 μαθητές στα νησιά της Μήλου, Πάτμου και Ίου απήλαυσαν ένα «ταξίδι στη γνώση» παρακολουθώντας το εκπαιδευτικό πρόγραμμα του Μουσείου Ηρακλειδών «Επιστήμη, Τέχνη και Μαθηματικά», μια πρωτοβουλία της Celestyal Cruises να μεταφέρει τις διαδραστικές μουσειοσκευές του αξιόλογου Μουσείου σε απομακρυσμένες περιοχές, ώστε οι μαθητές να γνωρίσουν τη σύνδεση μεταξύ επιστήμης, τέχνης και μαθηματικών. Συμπληρωματικά με το ανωτέρω πρόγραμμα, η Celestyal Cruises υποστηρίζει πολιτιστικές ΜΚΟ, καθώς και την προώθηση της νεανικής επιχειρηματικότητας και την εξέλιξη των σπουδαστών ναυτιλιακών σχολών.

Πιστοποίηση ISO

Σε συνέχεια της επιτυχημένης διαδικασίας ISO 9001/14001 ελέγχου τριών εκ των πλοίων της εταιρίας και των γραφείων της, οι λειτουργίες των πλοίων της Celestyal Cruises είναι τώρα πιστοποιημένες σύμφωνα με τα πρότυπα ISO 9001/14001. Αυτό αφορά σε όλο το φάσμα της διοίκησης κρουαζιερόπλοιων, συμπεριλαμβανομένου του τεχνικού τομέα, του ξενοδοχειακού τμήματος και του πληρώματος. Η ελεγκτική αρχή είναι η DNV-GL, που είναι μακράν η μεγαλύτερη και πιο αναγνωρισμένη εταιρία αξιολόγησης στον κλάδο της ναυτιλίας.

Βραβεία

Το 2016, η εταιρία απέσπασε το βραβείο κύρους από το Cruise Critic UK, τη μεγαλύτερη παγκοσμίως online κοινότητα για την κρουαζιέρα, στην κατηγορία «Best Value for Money (Ocean)». Η Celestyal Cruises έλαβε, επίσης, αναγνώριση και μέσω άλλων έγκυρων βραβείων, όπως τα Greek Tourism Awards (αποσπώντας το χρυσό και ασημένιο βραβείο σε τέσσερις κατηγορίες το 2016), τα ναυτιλιακά βραβεία Ευκράντη, τα HR Community Conference & Awards και είχε επιλεγεί ανάμεσα στα μεγαλύτερες εταιρίες κρουαζιέρας στα WAVE Awards της Βρετανίας.

Διαβάστε ακόμα