Δημόσια προσφορά της Seanergy για την απόκτηση νέων πλοίων

seanergy_offering

Η ελληνική ναυτιλιακή εταιρία μεταφοράς ξηρού χύδην φορτίου Seanergy Maritime Holdings Corp ανακοίνωσε την περασμένη βδομάδα τις τιμές για την δημόσια προσφορά της ύψους 15 εκατ. δολαρίων, σημειώνοντας ότι τα έσοδα από αυτήν την κίνηση θα χρησιμοποιηθούν για αγορές πλοίων, αποπληρωμές χρεών και γενικούς εταιρικούς σκοπούς.

Η δημόσια προσφορά της εταιρίας αποτελείται από την έκδοση 10 εκατ. κοινών μετοχών και δικαιωμάτων κτήσης μετοχών (warrants, σειράς Α) σε ενιαία τιμή 1,50$ ανά κοινή μετοχή και warrant.

Η προσφορά αναμένεται να λήξει αύριο Τρίτη 13 Δεκεμβρίου 2016. Η εταιρία εκτιμάει ότι τα καθαρά έσοδα από αυτήν την κίνηση, μετά την αφαίρεση των εγγυητικών προεξοφλήσεων και των εξόδων της προσφοράς, θα ανέλθουν περίπου στα 13,38 εκατ. δολάρια.

Βασικός ανάδοχος της έκδοσης είναι η Maxim Group LLC, στην οποία η Seanergy έχει προσφέρει δικαίωμα 45 ημερών για την απόκτηση 1,5 εκατ. επιπλέον κοινών μετοχών ή/και 1,5 εκατ. warrants για την ενδεχόμενη κάλυψη της υπερ-κατανομής μετοχών (over-allotment option).

Διαβάστε επίσης: Η Seanergy παρέλαβε το πρώτο μεταχειρισμένο capesize

Διαβάστε ακόμα