Δυο νεκροί, εφτά αγνοούμενοι από βύθιση φορτηγού πλοίου[pics+vid]

kumala_endah_

Δύο μέλη του πληρώματος ενός φορτηγού πλοίου γενικού φορτίου που βυθίστηκε στα ανοικτά της Ινδονησίας την Τρίτη επιβεβαιώθηκε ότι είναι νεκρά, με επτά ακόμη να φέρονται ως αγνοούμενα και να υπάρχουν φόβοι ότι είναι νεκρά.

Τα πτώματα ανακτήθηκαν νωρίτερα σήμερα από το Κέντρο Έρευνας και Διάσωσης (SAR) του Μεντάν, το οποίο στην τέταρτη ημέρα των δραστηριοτήτων έρευνας και διάσωσης, έπρεπε να επεκτείνει την περιοχή αναζήτησης, σύμφωνα με τα τοπικά μέσα ενημέρωσης.

Το φορτηγό πλοίο, που ταυτοποιήθηκε ως το Kumala Endah, προσάραξε σε ένα υποβρύχιο αντικείμενο, που πιστεύεται ότι είναι ένα ναυάγιο, 10 μίλια ανοιχτά του λιμανιού του Belawan.

Το αντικείμενο διαπέρασε το κύτος του φορτηγού πλοίου βυθίζοντας το.

Δεκατέσσερα μέλη του πληρώματος επέβαιναν στο πλοίο: πέντε έχουν διασωθεί από το SAR και εννέα αγνοούνταν, συμπεριλαμβανομένων του καπετάνιου και του πηδαλιούχου του σκάφους.

Η υποβρύχια αναζήτηση των αγνοουμένων, που πιστεύεται ότι ενδεχομένως να εξακολουθούν να είναι παγιδευμένοι μέσα στο φορτηγό πλοίο, βρίσκεται σε εξέλιξη.

Το πλοίο, φορτωμένο με 700 τόνους σιδήρου, ήταν καθ’ οδόν από το λιμάνι Gudang Arang για το Καλιμαντάν, όταν συνέβη η προσάραξη.

kumala_endah kumala_endah__ kumala_endah___

Διαβάστε ακόμα