Έφτασε στον Πειραιά ο 18ος Κινεζικός στόλος[video]

kinezika_polemika_

Διάλεξε μέσα από χιλιάδες προϊόντα μόνο με ένα κλικ!

Αφίχθησαν χθες το πρωί στο λιμάνι του Πειραιά τα 3 πολεμικά πλοία της Λαικής Δημοκρατίας της Κίνας,τα οποία θα πραγματοποιήσουν 5ήμερη εθιμοτυπική επίσκεψη στο λιμάνι μας.

Αυτή η επίσκεψη έχει υψηλό συμβολισμό αν σκεφτεί κανείς τα συμφέροντα που έχει η Κίνα στον Πειραιά λόγω της COSCO και συνάμα το πόσο θέλει να αυξήσει την επιρροή της στην Μεσόγειο διαμέσου του Πειραιά,σε περίπτωση που ιδιωτικοποιηθεί τελικά μέρος του ΟΛΠ.

Ο 18ος στόλος (18th Escort Task Group)αποτελείται από την πυραυλοφόρο φρεγάτα Yuncheng 571 (Jiangkai II- class), το αποβατικό σκάφος (Yuzhao-class) CHANGBAI SHAN 989 και το σκάφος υποστήριξης Chao Hu 890.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Κινεζικής Πρεσβείας στην Αθήνα 2 από τα πλοία θα είναι ανοικτά για το κοινό, την Τετάρτη 18 Φεβρουαρίου στις 10: 00-12: 00 και 14: 00-16: 00. Το κοινό θα είναι ευπρόσδεκτο να επιβιβαστεί σε δύο από τα σκάφη Όλα τα άτομα θα πρέπει να έχουν μαζί τους τη ταυτότητα τους για να περάσουν την πύλη Ε12 και να περάσει μέσα από έλεγχο με ακτίνες Χ.

Στο παρόν άρθρο μπορείτε να δείτε τις αφίξεις των 3 πολεμικών μέσα από το φακό του www.pireaspiraeus.com,το οποίο και μας τα έστειλε.

PLAN CHANGBAI SHAN 989

PLAN YUNCHENG 571

PLAN CHAO HU 890

Διαβάστε ακόμα