Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού

epideinosi_kairou_

Σύμφωνα με την ΕΜΥ, επιδείνωση θα παρουσιάσει ο καιρός από σήμερα το βράδυ στη δυτική Ελλάδα με ισχυρές βροχές και καταιγίδες.

Πιο συγκεκριμένα:

1. Σήμερα Δευτέρα 1η Σεπτεμβρίου τις βραδινές ώρες ισχυρές βροχές και καταιγίδες που θα συνοδεύονται από χαλαζοπτώσεις θα εκδηλωθούν στο Ιόνιο, οι οποίες κατά τη διάρκεια της νύχτας θα επεκταθούν στην Ήπειρο και τη δυτική Στερεά.

2. Αύριο Τρίτη 2 Σεπτεμβρίου οι βροχές και οι καταιγίδες εκτός από τις προαναφερθείσες περιοχές θα επηρεάσουν την Πελοπόννησο, τη Μακεδονία, τη Θεσσαλία και βαθμιαία την ανατολική Στερεά, την Εύβοια και τις Σποράδες. Κατά τη διάρκεια της νύχτας τα έντονα φαινόμενα θα επεκταθούν στη Θράκη και τα νησιά του βορείου και ανατολικού Αιγαίου ενώ στις περισσότερες περιοχές της δυτικής, κεντρικής και νοτιάς χώρας θα ασθενήσουν.

3. Την Τέταρτη 3 Σεπτεμβρίου ισχυρές βροχές και καταιγίδες θα εκδηλωθούν στην κεντρική και ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη, τα νησιά του βορείου και ανατολικού Αιγαίου και πιθανώς πρόσκαιρα στη δυτική Ελλάδα. Βαθμιαία όμως τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν.

Διαβάστε ακόμα