ΕΛ.Ι.Ν.Τ.: «Ασφαλείς αποδράσεις με τα επιβατηγά πλοία»

Tο Ελληνικό Ινστιτούτο Ναυτικής Τεχνολογίας, συμμετέχει στις εκδηλώσεις «Ημέρες Θάλασσας 2023» www.imeresthalassas.gr του Δήμου Πειραιά, με θέμα: «Ασφαλείς αποδράσεις με τα επιβατηγά πλοία».

Η εκδήλωση απευθύνεται σε κοινό που δεν διαθέτει τεχνικές γνώσεις και θα πραγματοποιηθεί σε πλοίο των Μινωικών Γραμμών (FESTOS ή KNOSSOS PALACE), το οποίο θα βρίσκεται στην Πύλη Ε2, Κεντρικό Λιμάνι Πειραιά (επισυνάπτεται χάρτης), την Κυριακή 28 Μαΐου 2023 και ώρα 10:30π.μ – 12:30μ.μ.

Μια σύντομη παρουσίαση, από την κα Καλλιόπη Ηλιάδη, Ναυπηγό Μηχανολόγο Μηχανικό Ε.Μ.Π. και μέλος Συμβουλευτικής Επιτροπής ΕΛ.Ι.Ν.Τ., θα δώσει τις απαραίτητες πληροφορίες για τη χρήση μέσων διάσωσης και η συνέχεια θα είναι εκπαιδευτική – διασκεδαστική με την ενεργή συμμετοχή των παρευρισκομένων. Είναι μία ευκαιρία να διασκεδάσετε μαζί με την οικογένειά σας γιατί είναι σχεδιασμένο για ενήλικες, εφήβους αλλά και για παιδιά στις τελευταίες τάξεις του Δημοτικού.

*Λόγω του περιορισμένου αριθμού θέσεων παρακαλούμε επιβεβαιώστε τη συμμετοχή σας στο τηλέφωνο 210-4186062, (καθημερινές 10:00 – 16:00) ή με e-mail στο [email protected], έως την Παρασκευή 26 Μαΐου 2023.
Η συμμετοχή είναι ελεύθερη.

Διαβάστε ακόμα