ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ: Έπεσε στο αμπάρι φορτηγού πλοίου από ύψος περίπου 25 μέτρων και επέζησε!

Την Τρίτη η ομάδα διάσωσης της Νέας Ορλεάνης διέσωσαν ένα άνθρωπο ο οποίος έπεσε σε ένα αμπάρι φορτηγού πλοίου από ύψος περίπου 25 μέτρων.

Περίπου στις 17:30 τοπική ώρα την Τρίτη η ιατρική υπηρεσία έκτακτης ανάγκης και η Πυροσβεστική Υπηρεσία της Νέας Ορλεάνης ενημερώθηκαν και έσπευσαν στο λιμάνι Poland Avenue Wharf.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ένας άνδρας του που εργάζεται στο λιμάνι και ο οποίος είναι επιφορτισμένος με την φορτοεκφόρτωση του πλοίου St. George σκόνταψε και έπεσε στο αμπάρι από ύψος περίπου 18-30 μέτρα . Στις φωτογραφίες από τη σκηνή φαίνεται ότι το αμπάρι είχε μέσα βέργες σιδήρου.

Προς έκπληξη όλων ο άνθρωπος επέζησε της πτώσης. Αφού του δόθηκαν οι πρώτες βοήθειες η πυροσβεστική υπηρεσία ανέλαβε να βγάλει έξω από το αμπάρι τον άνθρωπο για την μεταφορά του στο νοσοκομείο.

Σύμφωνα με την πυροσβεστική υπηρεσία, ο άνθρωπος είχε συνείδηση, σε εγρήγορση και σε θέση να επικοινωνήσει με σε όλη αυτή την εξέλιξη. Παρά το ύψος της πτώσης, το οποίο έχει συνήθως πολύ υψηλό ποσοστό θνησιμότητας , ο μόνος τραυματισμός που φάνηκε ήταν ένα σπασμένο χέρι!

Διαβάστε ακόμα