Στην βόρεια θάλασσα εντοπίστηκε το νέο γιοτ των 500 εκατομμυρίων δολαρίων του Jeff Bezos

Ο πολυεκατομμυριούχος δεν κρύβει τον ασύλληπτο πλούτο του, με την πιο πρόσφατη περίπτωση να είναι το πανάκριβο γιοτ του.

Το γιοτ του Bezos βρίσκεται στην επικαιρότητα εδώ και πάνω από ένα χρόνο, καθώς το αρχικό σχέδιο ήταν να διαλυθεί μια γέφυρα ώστε να μπορέσει να μεταφερθεί από το ναυπηγείο στη θάλασσα.

Ένας επίσημος ιστότοπος του Dutch Yachting φέρεται να αποκάλυψε τα πρώτα πλάνα του σκάφους στα ανοιχτά νερά, τα οποία φαίνονται εξαιρετικά.

Το πολυτελές γιότ διαθέτει πισίνα και ένα σκάφος υποστήριξης, το οποίο διαθέτει ένα ελικοδρόμιο, ώστε ο Bezos να μπορεί να έχει πρόσβαση στο γιότ αποφεύγοντας τις αλληλεπιδράσεις με τους ανθρώπους στη στεριά.

Δεν είναι σαφές πώς η πτήσης ελικοπτέρων με σκοπό την μεταφορά σε σε πολυτελή γιοτ συμβάλλουν στην υπόσχεσή του να καταπολεμήσει της κλιματικής αλλαγής.

Ο Bezos ετοιμάζει άλλη μια τεράστια αγορά;

Με καθαρή αξία σχεδόν 200 δισεκατομμυρίων δολαρίων, δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι εξετάζει και άλλη μια ακριβή αγορά.

Οι φήμες συνεχίζουν να κάνουν τον γύρο του κόσμου ότι είναι ο επικρατέστερος για την αγορά του franchise των Washington Commanders.

Ο Bezos έχει αγοράσει την Washington Post, αρκετά αεροπλάνα, ελικόπτερα, γιοτ και πολυτελή οχήματα.

Διαβάστε ακόμα