Ευχαριστήρια επιστολή του Πλοιάρχου του «ΝΗΣΟΣ ΑΙΓΙΝΑ», Π. Ψωμά, προς τις Αρχές και τους κατοίκους της Γλώσσας Σκοπέλου

Ευχαριστήρια επιστολή απέστειλε ο Πλοίαρχος του ΝΗΣΟΣ ΑΙΓΙΝΑ προς τις Αρχές και τους κατοίκους της Γλώσσας Σκοπέλου θέλοντας να τους ευχαριστήσει για την τιμή που τους έκαναν, δίνοντας τους την ευκαιρία να προσκυνήσουν στην Χάρη της Κεχαριτωμένης.

Ολόκληρη η επιστολή:

Με μεγάλη μου χαρά θα ήθελα να εκφράσω την άπειρη ευγνωμοσύνη μου, τόσο ως Πλοίαρχος αλλά και εκ μέρους του πληρώματος του Ε/Γ Ο/Γ “ΝΗΣΟΣ ΑΙΓΙΝΑ”, στον πατέρα Ρηγίνο, στην κυρία Γιαννοπούλου Α. και το Λιμενικό Σταθμό Λουτρακίου – Γλώσσης αλλά και σε σε όλους εσάς του Γλωσσώτες για την τιμή που μας κάνατε, δίνοντας μας την ευκαιρία να προσκυνήσουμε στην Χάρη της Κεχαριτωμένης το οποίο είναι ότι πιο δύσκολο τις μέρες αυτές για έναν ναυτικό.

Να ξέρετε ότι τον τόπο σας τον έχουμε όλοι στην καρδιά μας άσχετα με το λίγο διάστημα που ευρισκόμαστε εδώ δρομολογημένοι. Ευχόμαστε από καρδιάς να έχει η Μεγαλόχαρη εσάς και όλους μας υπό την σκέπη της γεμάτους υγεία χαρά και ευτυχία. Το καλοκαίρι μπορεί να τελειώνει αλλά η ευγνωμοσύνη και η εκτίμηση διαρκεί για πάντα.

Και του Χρόνου με υγεία!!!

Πέτρος Δ. Ψωμάς | Πλοίαρχος Ε/Γ-Ο/Γ “ΝΗΣΟΣ ΑΙΓΙΝΑ”

Διαβάστε ακόμα