Εξαφανίστηκε και αγνοείται 28χρονος ανθυποπλοίαρχος από την Μυτιλήνη

Η εξαφάνιση ενός νεαρού ανθυποπλοίαρχου του εμπορικού ναυτικού στη Μυτιλήνη έχει προκαλέσει σοκ και συναγερμό στο νησί και η κινητοποίηση για την ανεύρεσή του είναι μεγάλη.

Εκτός από την εκπομπή «Φως στο Τούνελ», η οποία ασχολήθηκε με την εξαφάνιση του Γιώργου Κράλλη, το «Χαμόγελο του Παιδιού» εξέδωσε MissingAlert και προχώρησε στη δημοσιοποίηση των στοιχείων του κατόπιν αιτήματος της οικογένειας του, καθώς όπως αναφέρει, ενδέχεται να συντρέχουν λόγοι οι οποίοι θέτουν τη ζωή του σε κίνδυνο.

Ο 28χρονος εξαφανίστηκε στις 30 Μαΐου και ενώ τον περίμεναν να παρουσιαστεί στον Πόρο, στο κέντρο κατάταξης του Ναυτικού, όπου θα έφτανε μέσω Πειραιά.

Με ταυτότητα και σακίδιο εξαφανίστηκε…

Όμως, κάτι τέτοιο δεν συνέβη και όπως περιέγραψε η ξαδέλφη του η Ελευθερία στο «Φως στο Τούνελ», εκείνο το μεσημέρι μίλησε μαζί του στο τηλέφωνο λίγο πριν τις 16:00 για να του ευχηθεί καλή θητεία:

«Ήταν λίγο βιαστικός για να προλάβει το πλοίο, μου είπε πως ετοίμαζε τη βαλίτσα του και πως θα έκανε μπάνιο για να φύγει».

Η Ελευθερία είπε ότι δεν κατάλαβε κάτι και πως ήταν ευδιάθετος όσες φορές τον είδε από κοντά και πως περίμενε με χαρά τη θητεία του.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά, η μητέρα του επιστρέφοντας από τη δουλειά της, βρήκε στο σπίτι όλα τα προσωπικά αντικείμενα το Γιώργου: τη βαλίτσα στο σαλόνι, τον υπολογιστή και το κινητό του κλειστά, τα χρήματα που θα έπαιρνε μαζί του πάνω στο τραπέζι.

Έλειπαν μόνο η ταυτότητά του και ένα μαύρο σακίδιο πλάτης.

Όλη εκείνη την ημέρα και τη νύχτα, εθελοντές, αστυνομικοί, ακόμα και δημοσιογράφοι του τοπικού lesvosnews.gr τον αναζητούσαν στους δρόμους της Μυτιλήνης, αλλά χωρίς αποτέλεσμα.

Οι απανωτές τραγωδίες

Όπως αναφέρθηκε στην εκπομπή, ο Γιώργος Κράλλης, ο οποίος ήταν ήσυχος, χαμηλών τόνων και ευαίσθητος, το τελευταίο διάστημα δεν ήταν πολύ ανοικτός και είχε κλειστεί στον εαυτό του. Έμενε στο δωμάτιό του και έπαιζε διαδικτυακά παιχνίδια.

Ίσως αυτό οφείλεται στο γεγονός των απανωτών τραγωδιών που είχαν χτυπήσει την οικογένειά του.

Πριν από λίγες μέρες, ο 28χρονος έχασε τον πατέρα του (καθηγητής ναυτιλιακών) ο οποίος ήταν νεότατος, μόλις 58 χρόνων.

Ένα χρόνο πριν, είχε χάσει και τους δύο παππούδες του, τους οποίους υπεραγαπούσε, μέσα σε δύο ημέρες…

newsbreak.gr

Διαβάστε ακόμα