Δράση για τα οξυμένα προβλήματα σε Ανεργία–Κοινωνική Ασφάλιση–ΣΣΕ

limani-peiraia

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο υπονομευτικός και διασπαστικός ρόλος του προεδρείου της ΠΕΝΕΝ καταγράφεται και στο δελτίο τύπου που εξέδωσε στις 13/10/2014 και με την ένδειξη «Εξαιρετικά Επείγον». Άραγε να προλάβει τι… ο «αριστερός» της «αριστεράς». Να προλάβει την οργάνωση – συσπείρωση δυνάμεων, εργαζομένων, επαγγελματοβιοτεχνών, συνδικάτων για να εκφράσει την αντίθεση του στην αντιλαϊκή πολιτική; Τι επιδιώκει να προλάβει ο «λακές» του κεφαλαίου; Ποιους προστατεύει; Τους εργάτες ή το κεφάλαιο;

Ενώ αναφέρουν στο δελτίο τύπου, ότι ο Γ.Γ. της ΠΕΜΕΝ έφερε πρόταση για συμμετοχή στο Συλλαλητήριο του ΠΑΜΕ, δεν κάνει καμία αναφορά τι δήλωσε ο ΓΓ της ΠΕΝΕΝ και τα άλλα μέλη της ΠΝΟ που συμμετείχαν στη συνεδρίαση.
Σε δελτίο τύπου της ΠΝΟ, στις 10/10/2014 αναφέρει ότι: «Ναυτεργάτες υψώστε το ανάστημα. ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ, ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΠΑΝΕΡΓΑΤΙΚΟ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ την 1η ΝΟΕΜΒΡΗ στις 12 μμ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ»

Επίσης στο δελτίου τύπου του προεδρείου της ΠΕΝΕΝ δεν αναφέρουν εάν θα πρέπει να συμμετέχουν οι ναυτεργάτες, οι εργαζόμενοι ή διαφωνεί.

Για άλλη μία φόρα τα σωματεία ΠΕΜΕΝ, ΣΤΕΦΕΝΣΩΝ, ΠΕΕΜΑΓΕΝ, ΠΕΠΡΝ, ΠΕΣ/ΝΑΤ, καλούμε το σύνολο του ναυτεργατικού κόσμου να μπουν στην δράση για τα οξυμένα προβλήματα σε Ανεργία – Κοινωνική Ασφάλιση – ΣΣΕ – Εισόδημα, να απομονώσουν τους υπονομευτές, τους διασπαστές, τα φερέφωνα του κεφαλαίου που είναι ενδεδυμένοι με το μανδύα του Συνασπισμού της Αριστεράς και της Προόδου.

Να καταδικαστούν αυτές οι δυνάμεις στις επικείμενες αρχαιρεσίες της ΠΕΝΕΝ και να σφυρηλατήσουμε την ενότητά μας μέσα από αγώνες ενάντια στην άθλια αντιλαϊκή πολιτική.

«ΔΕΝ ΨΑΧΝΟΥΜΕ ΤΟ ΒΙΟΛΙΤΖΗ.
ΤΟ ΧΑΒΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ»

Εργάτες, οργανωθείτε, αντισταθείτε, αγωνιστείτε. Ούτε ώρα χαμένη στην οργάνωση, προετοιμασία και συμμετοχή στο Πανελλαδικό Συλλαλητήριο την 1η Νοέμβρη στο Σύνταγμα.

ΟΙ ΔΙΟΙΚΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΕΝΩΣΕΩΝ

• ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΝΩΣΗ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ
• ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΝΩΣΗ ΚΑΤΩΤΕΡΩΝ ΠΛΗΡΩΜΑΤΩΝ ΜΗΧΑΝΗΣ Ε.Ν. «Ο ΣΤΕΦΕΝΣΩΝ»
• ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΜΑΓΕΙΡΩΝ Ε.Ν
• ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΝΩΣΗ ΠΛΗΡΩΜΑΤΩΝ ΡΥΜΟΥΛΚΩΝ – ΝΑΥΑΓΟΣΩΣΤΙΚΩΝ
• ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΝΩΣΗ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΝΑΤ

Διαβάστε ακόμα