Για το φιλανθρωπικό του έργο τιμήθηκε ο cpt. Γιώργος Βάλλης (video)

Με τιμητική πλακέτα βραβεύτηκε το Σάββατο 15/6 ο cpt. Γιώργος Βάλλης, Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ένωσης Πληρωμάτων Ιδιωτικών και Επαγγελματικών Θαλαμηγών.

Για το φιλανθρωπικό του έργο τιμήθηκε ο cpt. Γιώργος Βάλλης από τη πρόεδρο του κέντρου πολιτισμού ΑΡΓΩ, Ειρήνη Βέγκου. Αρχικά έκανε αναφορά για το πρόεδρο και το έργο της ένωσης . Επιγραμματικά ανέφερε τις προτάσεις που έχει κάνει στα αρμόδια υπουργεία σχετικά με το κλάδο της ναυτιλίας. Η ίση μεταχείριση για τις γυναίκες ναυτικούς και η καταβολή επιδόματος σε περίοδο εγκυμοσύνης. Η πρόταση για τηλεϊατρική εν πλώ και η δωρεά συσκευής επείγουσας τηλεκαρδιολογίας σε ακριτικό νησί και σε ένα πλωτό του Λιμενικού. Η συνεργασία με τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος για τις παράνομες ναυτικές φωτοβολίδες. Η προβολή των προβλημάτων στο ελληνικό yachting και την ιδιωτική φορολόγηση στα σκάφη αναψυχής. Τα φιλανθρωπικά του έργα που έχουν στηρίξει αμέτρητο κόσμο. Ένας χρόνος βοήθειας και προσφοράς για τους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη, γεμίζοντάς τους αγάπη και χαρά.

Λόγω επαγγελματικού ταξιδιού του προέδρου, παραστάθηκε στη βράβευση η σύζυγός του Μαρία Χαλυβοπούλου. Φανερά συγκινημένη έκανε αναφορά στο πρόεδρο λέγοντας ότι είναι όλοι τους περήφανοι που τον έχουν κοντά τους και το πιο σημαντικό είναι ότι δίνει μάθημα ζωής στον μικρό τους γιο δείχνοντας ότι αγάπη σημαίνει προσφορά.

Μιλώντας τηλεφωνικά ο πρόεδρος έδωσε συγχαρητήρια στο δήμαρχο Περάματος Γιάννη Λαγουδάκο για τις αλλαγές που έχει κάνει στο δήμο. Στον βουλευτή Δημήτρη Μαρκόπουλο και το γραφείο του που στηρίζει και εξυπηρετεί το δήμο Περάματος και τους συνανθρώπους μας. Στον Γιάννη Μαρωνίτη, Πρόεδρο Ομίλου για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων που με τη βοήθεια του πραγματοποιήθηκε άλλο ένα μεγάλο φιλανθρωπικό γεγονός τις ημέρες των Χριστουγέννων.

Κλείνοντας ευχαρίστησε τη κυρία Βέγκου για τη τιμή που του έκανε και είπε ότι πάντα θα βρίσκεται δίπλα σε ανθρώπους που έχουν ανάγκη προσφέροντας ανιδιοτελώς τη βοήθεια του.

Φωτογραφίες Άρθρου

Διαβάστε ακόμα