Η ακτοφυλακή των ΗΠΑ ξεφόρτωσε ναρκωτικά αξίας 504 εκατομμυρίων δολαρίων στο Port Everglades!

Η Ακτοφυλακή των ΗΠΑ αυτή την εβδομάδα εκφόρτωσε περίπου 11,906 κιλά κοκαΐνης και 1,678 κιλά μαριχουάνας από το USCGC Hamilton, σηματοδοτώντας τη μεγαλύτερη ποσότητα ναρκωτικών που βρεθήκαν ποτέ στη θάλασσα.

Τα ναρκωτικά, αξίας περίπου 504 εκατομμυρίων δολαρίων, εκφορτώθηκαν τη Δευτέρα στο Port Everglades της Φλόριντα.

Τα ναρκωτικά βρέθηκαν σε διεθνή ύδατα του Ανατολικού Ειρηνικού Ωκεανού στα ανοικτά των ακτών του Μεξικού, που κατασχέθηκαν κατά τη διάρκεια οκτώ επιχειρήσεων σε ύποπτα σκάφη από το USCGC Hamilton, το USCGC Vigilant και το HMCS του Καναδά Harry DeWolf.

«Δεν θα μπορούσα να είμαι πιο περήφανος για αυτό το πλήρωμα και την αποφασιστικότητά τους να κρατήσουν πάνω από 11,906 κιλά κοκαΐνης από το να φτάσουν στις ακτές της Κεντρικής και Βόρειας Αμερικής», είπε ο λοχαγός Μάθιου Μπράουν, διοικητής της ακτοφυλακής Κάτερ Χάμιλτον.

«Ήταν δυόμισι μήνες πολύ δυνατοί για αυτό το πλοίο με μερικές πολύ δύσκολες υποθέσεις επιβολής του νόμου. Αλλά στον πυρήνα αυτών των δυνατοτήτων βρίσκεται μια αληθινή κουλτούρα εμπιστοσύνης και σεβασμού ο ένας για τον άλλον που επέτρεψε την σύλληψη 14 ύποπτων διακινητών. Κάθε μία από τις περιπτώσεις μας αντιπροσώπευε την ομαδική εργασία και τις συνεργασίες όχι μόνο στο εσωτερικό αλλά και με τους εταίρους μας στο Δυτικό Ημισφαίριο».

Διαβάστε ακόμα