Η Diana Shipping πέτυχε καλύτερη ναύλωση για Panamax πλοίο της

Η ελληνική ναυτιλιακή εταιρία Diana Shipping έχει εξασφαλίσει μια νέα συμφωνία ναύλωσης για το Panamax πλοίο της Dione σε πιο συμφέρουσα τιμή.

Το πλοίο που κατασκευάστηκε το 2001 προγραμματίζεται να αρχίσει να εργάζεται για την Ausca Shipping Limited με έδρα το Χονγκ Κονγκ στις 23 Ιανουαρίου.

Το χωρητικότητας 75,172 dwt πλοίο μεταφοράς ξηρού φορτίου χύδην θα ναυλωθεί έναντι 10.350 δολαρίων ημερησίως για μια περίοδο δεκατεσσάρων έως δεκαεπτά μηνών.

Η Diana Shipping δήλωσε ότι η ναύλωση του αναμένεται να της αποφέρει περίπου 4,35 εκατομμύρια δολάρια ακαθάριστων εσόδων για την ελάχιστη προγραμματισμένη περίοδο της χρονοναύλωσης.

Το Dione είναι προς το παρόν ναυλωμένο στην Caravel Shipping Limited από το Χονγκ Κονγκ με συνολική τιμή ναύλωσης 7.200 δολαρίων ανά ημέρα για τις πρώτες ενενήντα ημέρες της περιόδου ναύλωσης και 7.050 δολαρίων ανά ημέρα για το υπόλοιπο διάστημα της χρονοναύλωσης.

Ο στόλος της συμφερόντων Συμεών Παληού εταιρείας αποτελείται από 50 πλοία ξηρού φορτίου χύδην με συνολική χωρητικότητα μεταφοράς 5,8 εκατομμυρίων dwt.

Διαβάστε επίσης: Capesize της Diana Shipping ναυλώθηκε για 17.000 δολάρια

Διαβάστε ακόμα