Η ναυπηγοεπισκευαστική ASRY κερδίζει ξανά την εμπιστοσύνη της Euronav

cap_diamant
Η ναυπηγοεπισκευαστική ASRY (Arab Shipbuilding & Repair Yard Company) ολοκλήρωσε με επιτυχία την επισκευή ενός τάνκερ μίας από τις μεγαλύτερες ευρωπαϊκές ιδιοκτήτριες εταιρείες τάνκερ, της Euronav, της οποίας το τάνκερ “Cap Diamant”, πέρασε το dry-docking στις αρχές Σεπτεμβρίου.

Το Cap Diamant πραγματοποιείσαι τις συνήθεις εργασίες συντήρησης, στο κύτος και τις δεξαμενές φορτίου. Ο Ανώτερος Τεχνικός Διευθυντής της Euronav Hellas, Αλέξανδρος Ποταμιάνος σχολίασε ότι η απόδοση του ναυπηγείου κρίνεται ιδιαίτερα ικανοποιητική.

“Η “Euronav είναι ηγετική δύναμη στον τομέα της”, σχολίασε ο Γενικός Διευθυντής Επισκευής πλοίων της ASRY, Charles Maher, “γι ‘αυτό ήταν φυσικά πολύ ικανοποιητικό τ’ ότι επέλεξαν να επιστρέψουν στην ASRY μετά από μια διακοπή 7 ετών”. Το τελευταίο πλοίο της Euronav που ελλιμενίστηκε στην ASRY ήταν το Felicity το 2009.

Η Euronav διαθέτει σήμερα ένα στόλο 53 σύγχρονων μεγάλου μεγέθους δεξαμενόπλοιων, κυρίως VLCC και Suezmax, πολλά από τα οποία δραστηριοποιούνται εμπορικά στην περιοχή του Περσικού Κόλπου τακτικά.

Διαβάστε ακόμα